Investīciju objekts, Ūbeļu iela, Ādaži / 800000€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Ādažu novads, Ādaži
Iela:Ūbeļu
Platība:11075 m²
Zemes platība:7795 m²
Cena:800 000 € (72.2 €/m²)

Īpašuma apraksts

Daudzdzīvokļu dzīvojamā māja Ādažos, Podniekos, Ūbeļu ielā 5. Dzīvojamai mājai ir pieci virszemes stāvi un pazemes stāvs. Būvniecība ir uzsākta 2006.gadā. Ēkai ir pamatkonstrukcijas – dzelzbetona/betona pamati un pārsegumi, vieglbetona sienas, metāla lokšņu jumta segums. Stāvu griestu augstums ir 2.95 m.
Projektā potenciāli iespējams izbūvēt aptuveni 80 dzīvokļus un 89 apakšzemes autostāvvietas. Ēkā ir paredzēti lifti, fasādes apdare nav pabeigta, uzsākti iekšējie apdares darbi. Pie īpašuma pieder 7955 m2 zemes gabals, uz kura atrodas māja.
Dzīvojamais ciemats atrodas stratēģiski izdevīgā vietā - 25 km no Rīgas centra, 2 km no autoceļa A1, pāris minūšu brauciena attālumā no dažādām izglītības un sporta iespējām, veselības aprūpes iestādēm un veikaliem Ādažu centrā. Kā arī ģimenēm labvēlīgā vietā - šogad ciematā atvērts bērnudārzs. Ciemats atrodas Gaujas attekas Vējupītes ielokā, attālums līdz jūras krastam 15 km un līdz Baltezeram 3 km.
Pērn Ādažos novērots viens no lielākajiem iedzīvotāju skaita kāpumiem valstī. Iedzīvotāju skaits pieaudzis par 2%, sasniedzot gandrīz 11 000. Ciematā “Podnieki” atrodas vēl septiņas daudzdzīvokļu ēkas ar vairāk nekā 500 dzīvokļiem.

    Īpašuma ID numurs: 38983

    Īpašums kartē

    • Bing karte
    • Bing bird eye
    • Openstreet Karte
    Edgars Regzdiņš
    Edgars Regzdiņš Aģents
    Sazināties ar aģentu:
    • Drukāt