Pārdod zemi, Mežezeri, Salaspils novads / 29000€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Salaspils novads
Iela:Mežezeri
Zemes platība:1275 m²
Cena:29 000 € (0 €/m²)

Īpašuma apraksts

Pārdod brīnišķīgu zemesgabalu pašā ezera krastā 1275 m2 platībā.

Ciematā Mežezeri, starp Rīgu un Salaspili, krasta josla 40 metru garumā, ar personīgu pludmali un peldvietu, bez tauvas joslas, jo mežezers izbūvēts mākslīgi. Privātmāju drīkst būvēt pie paša ezera krasta, pludmale tikai īpašnieka ekskluzīvā lietošanā. Īpašumā arī apmēram 5 metrus plata ezera ūdens josla, var izbūvēt laipu makšķerēšanai un savu laivu piestātni, iespēja peldēties un sauļoties baltu smilšu peldvietā vasarā; slidot, spēlēt hokeju uz aizsaluša ezera ziemā, neizejot no savas privātmājas teritorijas.
Pie zemesgabala no Maskavas ielas cauri priežu mežam pieved plats, kvalitatīvs grants (posms asfaltēts) piebraucamais ceļš. Pieslēgta elektrība. Pēc projekta, līdz ciemata pieslēgšanai centralizētajiem tīkliem, paredzēts dziļurbuma ūdens, vietējā kanalizācija un granulu apkures katls.
Uz zemesgabala aug skaistas parka priedes un bērzi, kā arī pamežs ar mazām priedītēm, mellenāju un citiem augiem, kas teritorijas labiekārtošanas laikā atstājami kā dekoratīvi piemājas dārza elementi.
Veikta zemes transformācijas apmaksa par visu zemesgabalu (viss zemesgabals iekārtojams pēc saviem ieskatiem). Salaspils domes Būvvaldē saskaņots 202 m2 lielas divstāvu mājas ar jumta terasi tehniskais projekts. Pirms būvatļaujas saņemšanas projektā var veikt precizējumus vai iesniegt jaunu projektu, īstenojot savu sapni par māju pie ūdens.
Zemesgabals un projektējamā māja vērsta ar skatu pret ezeru Dienvidu-Dienvidrietumu virzienā. Nožogota teritorija, blakus gan villas, gan necilākas ģimenes mājas, blakus zemesgabalā tikko uzsākta mājas būvniecība, notiek pamatu izbūve.

Attālums līdz 11. novembra krastmalai ~15 km, lūdz Salaspils pilsētas centram ~3km. 10-15 minūšu gājiena attālumā Dārziņu dzelzceļa stacija un daudzi autobusu un mikroautobusu maršruti pa Maskavas ielu. Stratēģiska atrašanās vieta pie Rīgas apvedceļa.
Pie attēliem aplūkojams iespējamais mājas izskats.

  • Atrašanās vieta: tuvumā ezers, ērta sabiedriskā transporta kustība
  • Autostāvvieta: stāvvieta pagalmā
Īpašuma ID numurs: 39676

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt