Iznomā biroju, Brīvības iela, Centrs / 2776€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Rīga, Labais krasts, Centrs
Iela:Brīvības
Ēkas tips:Jaunais projekts
Telpas:5
Stāvs:3/6 (ir lifts)
Platība:308.4 m²
Cena:2 776 € (9 €/m²)
Papildus maksājumi:apsaimniekošanas maksa (3.20 €/m²); komunālie maksājumi; skaitītāju rādījumi; PVN (21%)

Īpašuma apraksts

Open space tipa birojs ar 3 atsevišķām darba telpām, virtuvi, 2 tualetes telpām un servera vai noliktavas telpu, iebūvētu drēbju skapi pie ieejas birojā. Birojs atrodas ēkas 3. stāvā, un tā logi ir vērsti uz Indrānu ielas un iekšpagalma pusi. Birojā ir nodrošināta piespiedu ventilācija, gaisa kondicionēšana, ir atverami logi; iekļūšana birojā ar magnētiskajām kartēm. Biroja nomniekam ir iespēja nomāt līdz 7 garantētajām stāvvietām ēkas autostāvvietā par papildu samaksu – 57 EUR + PVN par vienu stāvvietu mēnesī.

Ēkā tiek nodrošināta apsardzes sistēma, videonovērošana, administratora pakalpojumi; ēkā ir 2 lifti, pieejams Lattelekom un Latnet optiskais internets; ēkas nomniekiem ir iespēja izvietot sava uzņēmuma izkārtni – gaismas kasti uz ēkas fasādes.

Papildu nomai nomnieks maksā arī ēkas uzturēšanas un apsaimniekošanas maksu 3.20 EUR / m2, kā arī par komunālajiem pakalpojumiem.

Kopējā mēneša maksa ir 3 762.48 EUR + PVN + komunālie maksājumi + autostāvvietas nomas maksa. Biroja nomas un ēkas uzturēšanas un apsaimniekošanas maksa ir norādīta orientējoši, pieņemot, ka nomnieks strādā tradicionālo darba laiku (5 dienas nedēļā, no 8:00 līdz 20:00), kā arī, ja nomas termiņš ir 2 vai vairāk gadi.

    Īpašuma ID numurs: 41055

    Īpašums kartē

    • Bing karte
    • Bing bird eye
    • Openstreet Karte
    Jānis Lipša
    Jānis Lipša Aģents
    Sazināties ar aģentu:
    • Drukāt

    Līdzīgi īpašumi