Pārdod zemi, Petriķēni, Ādaži / 650000€

Atrašanās vieta:Ādažu novads, Ādaži
Iela:Petriķēni
Zemes izmantošanas veids:Jauktai apbūvei
Platība:178200 m²
Cena:650 000 € (3.7 €/m²)

Īpašuma apraksts

Pārdod zemes īpašumu skaistā vietā pie Gaujas. Īpašums atrodas savrupā vietā, gar to neiet ceļi uz citiem īpašumiem.

Gabala robeža ar Gauju 600m - plašas iespējas ierīkot savu peldvietu. Attālums no Gaujas līdz mājai ir aptuveni 80m. 10m no upes var būvēt ēkas bez vienlaiku pamatiem (drīkst uz pāļiem) un no 50 m var būvēt jebkādas ēkas. 4ha mežs, un divi dīķi. Māja 200m2 un saimniecības ēka.

Īpašumā atrodas lauku māja. Mājai nepieciešams kapitāls remonts. Mājas pamati 10x15m, uz esošiem pamatiem ir iespēja uzbūvēt māju pēc savām vēlmēm.

Zeme atrodas lauku apbūves teritorijā, un tai ir ļoti plašs pielietojums. Uz tās var būvēt savrupmāju (vienas vai divu ģimeņu), dvīņu māju, mazumtirdzniecības un pakalpojumu objektus, pansiju, viesu māju.

Izstrādājot detālplānojumu un sadalot zemi pa 1500 līdz 5000 m2 lieliem apbūves gabaliem, atsevišķā gabalā var būvēt mazstāvu daudzdzīvokļu māju, rindu māju, darījumu iestādes, sporta un atpūtas objektus, vieglās rūpniecības objektus, izglītības iestādes, kā arī noliktavas, DUS, tehniskās apkopes staciju un līdzīgus objektus.
Līdz Ādažu centram 7 km (pa asfaltētu ceļu). Tikai 14km līdz Rīgai un 13km līdz jūrai (Carnikavā). Ideāla vieta atpūtas bāzes izveidošanai, zirgu izjādēm un tml.

Īpašumam ir liels nākotnes potenciāls, jo blakus notiek intensīva reģiona apbūve un attīstība.

    Īpašuma ID numurs: 39110

    Īpašums kartē

    • Bing karte
    • Bing bird eye
    • Openstreet Karte
    Ināra Cērpa
    Ināra Cērpa Aģents
    Sazināties ar aģentu:
    • Drukāt