Pārdod māju, Mellužu prospekts iela, Melluži / 280000€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Jūrmala, Asari, Melluži
Iela:Mellužu prospekts
Istabas:5
Platība:232 m²
Zemes platība:1804 m²
Cena:280 000 € (1 206.9 €/m²)

Īpašuma apraksts

Tiek pārdota ideāla izmēra privātmāja Mellužos, pāris soļu attālumā no pludmales, atliek tik vien kā šķērsot skaisto Kāpu ielu. Iežogota, iekopta teritorija ar sētu un plašu piemājas dārzu. Piepildiet sapni par dzīvi pie jūras, ekoloģiski tīrā vidē, priežu ieskautā apkārtnē.

1. stāvā atrodas dzīvojamā istaba ar kamīnu, virtuves iekārta ar visu nepieciešamo sadzīves tehniku, san. mezgls, priekštelpa ar iebūvētu skapi, saimniecības telpa ar vietu veļasmašīnai un žāvētājam, garāža.

2. stāvā atrodas 4 guļamistabas, 2 vannas istabas. Izbūvēta garderobe telpa.

Gāzes apkures katls, automātiski piebraucamie vārti, ūdens – centralizētais, kanalizācija – vietējā. Mājas platība ar garāžu un terasēm 232 kvm. , dzīvojamā platība 209, 5 kvm., zeme 1804 kvm.

Melluži ir daļa no Jūrmalas pilsētas. Melluži atrodas starp citām līdzīgām Jūrmalas daļām — Pumpuriem un Asariem. Melluži atrodas nedaudz tālāk no Rīgas, nekā Bulduri vai Majori, tomēr vasaras laikā šeit ir klusāks un mierīgāk. Mellužos dzīvo ievērojama daļa pastāvīgo Jūrmalas iedzīvotāju, pateicoties ērtai infrastruktūru, vilcienu satiksme, veikali, kafejnīcas, pasts utt., un visām pilsētas komunikācijām. Brauciens līdz Rīgas centram aizņems tikai 30min., kā ar auto, tā ar vilcienu.

Māja ar pārdomātu plānojumu ērtai ikdienas pavadīšanai ģimenes lokā. Ideāla vieta, kur vakaros un brīvdienās paslēpties no pilsētas steidzīgā ritma.

1. stāvs -dzīvojamā istaba - 42.9m2, virtuve-12.6m2, priekštelpa-kāpņu telpa, WC, katlu telpa- 12,4m2, garāža- 39,1m2.
2.stāvs istabas - 21,2m2, 19,3m2, 16,7m2, 12,4m2, 2 vannas istabas - 7,6m2 un 3,9m2, skapja telpa - 7,4m2, gaitenis-kāpņu telpa. No divām guļamistabām izeja uz segtu terasi virs garāžas - 22,5m2.

Mājas pamati-lentveida, betons; koka karkass; starpstāvu pārsegums-koka sijas ar dēļu klājumu; ārējā apdare-krāsots apmetums; jumta konstukcija-divslīpa koka spāru konstrukcija; jumta segums-"Rannila" viļņotās loksnes; cinkotā skārda lokšņu notekrenes un notekcaurules; logu ailes-PVC konstrukcijas vērtnes ar stikla paketēm; durvis-koka, katlu telpai metāla; kāpnes-arējās: betona pakāpieni, iekšējās: koka konstrukcijas; iekšējā apdare: grīdas-lamināts, keramikas flīzes, garāžā krāsots betons, sienas- krāsots reģipsis;
Zemi ierobežo koka sēta ar automātiski veramiem vārtiem. Garāžai automātiski paceļamie vārti.

  • Apdare: stāvoklis ļoti labs, gala apdare
  • Aprīkojums: iebūvēta virtuve, cepeškrāsns, iebūvēti sienas skapji, vanna, kamīns, terase
  • Plānojums: atvērta tipa plānojums, istabas gan izolētas gan caurstaigājamas, vannasistaba un wc atsevišķi
  • Ēkas raksturojums: pakešu logi, privātmāja
  • Atrašanās vieta: tuvumā jūra, ērta sabiedriskā transporta kustība
  • Autostāvvieta: garāža
  • Komunikācijas: gāzes apkure, pieejams internets
  • Drošība: pieejama signalizācija, slēgts pagalms
Īpašuma ID numurs: 19194

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Dainis Sperga
Dainis Sperga Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt