Pārdod biroju, Brīvības iela, Centrs / 340000€

Atrašanās vieta:Rīga, Labais krasts, Centrs
Iela:Brīvības
Ēkas tips:Renovēta pirmskara laika māja
Telpas:5
Stāvs:3/6
Platība:194.4 m²
Cena:340 000 € (1 749 €/m²)

Īpašuma apraksts

Biroja telpas koptā ēkā.

+ 3 stāvs, ir lifts;
+ ērtu ikdienas biroja darbu nodrošinās virtuve, balkons, vairāki sanmezgli;
+ gaišas telpas labā stāvoklī;
+ divas stāvvietas iekļautas cenā;

Ērts un birojam funkcionāls plānojums: 4 plašas un gaišas biroja telpas, aprīkota virtuve, neliela saimniecības/uzglabāšanas telpa, WC un balkons; telpu griestu augstums 2.1-3.3 m; telpu logi ir vērsti gan uz ielas pusi, ar skaistu skatu uz pretējās mājas fasādi, gan uz pagalmu; telpas ir labā tehniskā un vizuālā stāvoklī, kapitāli remontētas, visas komunikācijas nomainītas.

Katrā telpā ir ierīkots ūdens izvads, kas dod iespēju izveidot zobārstniecības vai kosmetoloģijas klīniku, skaistumkopšanas vai masāžas salonu.

Biroja telpas atrodas vietā ar kārtīgu apkārtni, teritorijai labs sociālās infrastruktūras nodrošinājums (500 m rādiusā atrodas visi nepieciešamie sociālās infrastruktūras objekti), tuvā apkārtnē atrodas plašs veikalu, kafejnīcu, restorānu un pakalpojumu sniedzēju biroju klāsts.
Aptuveni 10-20 minūšu gājiena attālumā atrodas pilsētas aktīvais centrs un Vecrīga ar sabiedriskajām, kultūras un izklaides iestādēm. Teritorijai ir laba sabiedriskā transporta saikne (autobuss, trolejbuss, tramvajs) ar citiem Rīgas rajoniem.
Uzstādīts jauns individuāls gāzes katls, pārdomāts plānojums, plaši kabineti, labs telpu tehniskais un vizuālais stāvoklis.

    Īpašuma ID numurs: 59324

    Īpašums kartē

    • Bing karte
    • Bing bird eye
    • Openstreet Karte
    Egils Skujiņš
    Egils Skujiņš Aģents
    Sazināties ar aģentu:
    • Drukāt