Pārdod zemi, Kalna iela, Sigulda / 160000€

Atrašanās vieta:Siguldas novads, Sigulda
Iela:Kalna
Platība:5200 m²
Cena:160 000 € (30.8 €/m²)

Īpašuma apraksts

Piedāvājumā perspektīvs zemesgabals, kas būs piemērots dvīņu vai rindu māju būvniecībai, kā arī privātmājas būvniecībai, tiem, kam ir nepieciešama plašāka teritorija, Siguldā- jaunajā, ainaviskajā Kaķīškalna ciematā!

Teritorijas atbilstošākie izmantošanas veidi:
1. Savrupmāju apbūve (11001): Dzīvojamā apbūve, ko veido savrupmājas, dvīņu mājas (brīvi stāvošas vai divas bloķētas individuālās dzīvojamās mājas), ietverot nepieciešamās palīgbūves un labiekārtojumu.
2. Rindu māju apbūve (11005): Dzīvojamā apbūve, ko veido trīs un vairāk lineāri bloķētas individuālās dzīvojamās mājas ar nepieciešamajām palīgbūvēm un labiekārtojumu.

Iebraukšana teritorijā paredzēta no koplietošanas piebraucamā ceļa- Kaķīškalna ielas.
Apkārt esošos zemesgabalus ir iegādājušies jaunie īpšnieki un drīzumā šeit taps mūsdienīgs privātmāju ciemats.

Zemesgabalam pieejamas visas komunikācijas- gāze, ūdens un kanalizācijas tīkli, elektrība pievilkta pie paša zemesgabala, atliek tikai izveidot pieslēgumu.

Kaķīškalna apkaime izceļas ar savu skaistumu pateicoties vietas gleznainam relefam un izveidotām vienotā arhitektoniskā stila būvēm ar Alpu arhitektūras raksturīgām iezīmēm.

Tuvumā atrodas Siguldas centrs, kur atradīsiet visu nepieciešamo ikdienas dzīvei-izglītības un veselības aprūpes iestādes, pārtikas lielveikali, sadzīves pakalpojumu iestādes. 50 km līdz Rīgas centram.

  • Atrašanās vieta: tuvumā parks, tuvumā veikali un kafejnīcas, tuvumā skolas un bērnudārzi, ērta sabiedriskā transporta kustība
Īpašuma ID numurs: 58543

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Diāna Līdaka
Diāna Līdaka Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt