Продают дом, улица Dzelmes, Babītes pagasts / 370000€
Занято

Местонахождение:Babītes novads, Babītes pagasts
Улица:Dzelmes
Количество комнат:4
Площадь:154 м²
Площадь земли:1200 м²
Цена:370 000 € (2 402.6 €/м²)

Описание объекта

Tiek pārdota privātmāja ar saulainu, koptu pagalmu, jaunā privātmāju ciematā Babītes pagastā, piemērota ģimenei, kas meklē plašu dzīvojamo telpu, mieru un klusmu piepilsētā. Māja tiek pārdota aprīkota, gatava tūlītējai dzīvošanai.
Māja sastāv no plašas viesu istabas ar kamīnu un virtuvi un izeju uz saulainu terasi, 3 guļamistabas, 2 vannas istabas, plaši skapji un saimniecības telpa. Mājai pieguļ kopts piemājas dārzs. Mājai ir autonoma apkure, siltās grīdas, signalizācija, teritorijas apgaismojums. Salīdzinoši zemas apkures izmaksas.

Mājas būvniecībā un apdarē izmantoti kvalitatīvi, ilgtspējīgi un energoefektivitāti paaugstinoši materiāl, māja būvēta sev. Māja ir celta no gāzbetona blokiem. Visā mājā ir augstie griesti. Apdarē tika izmantots kaļķa apmetums, kas nodrošina papildus mājas elpošanu un gaisa apmaiņu. Ozolkoka franču skujas parketa grīdas, augstakās kvalitātes koka pakešu logi, AEG sadzīves tehnika( indukcijas plīts, cepeškrāsns, veļas mašīna, veļas žāvētājs).

Ir projekts nelielai tehniskajai piebūve un nojumei 2-3 mašīnām. Ir projekts saules paneļu uzstādīšanai. Māja aprīkotā ar attālināti vadāmu grīdas apsildes sistēmu, kondicionēšanas un rekuperācijas sistēmām. Pieslēgums pilsētas ūdensvadam un kanalizācijai. Mājas teritorija ir iežogota, apzaļumota, uzstādīta laistīšanas sistēma( spice), kā ari Husquarna zālēs pļāvējs. Nodrošināta videonovērošana, pieslēgta signalizācija.

Ciemats atrodas skaistā priežu meža ielokā, privāta dīķa krastā, kas ļauj nodarboties ar daudzām aktivitātēm, tostarp makšķerēt, peldēt un doties pārgājienos. Restorāni, veikali, peldbaseins, golfa klubs tikai 10 min brauciena attālumā, sabiedriskā transporta pieturvieta 3 min gājiena attālumā. Rīgas centrs 20 minūšu brauciena attālumā.

Ciemats atrodas tuvējā Latvijas galvaspilsētas priekšpilsētā, kas atrodas starp Rīgu un Jūrmalu.
Exupéry International School, King's College, The British School of Latvia, pašvaldību skolas un pirmsskolas iestādes, mūzikas skola, Inbox Ledus halle, golfa laukums. Uz Jūrmalu ir veloceliņš, kas sasniedzama 5 minūšu laikā. Lidosta sasniedzama 10 minūtēs ar mašīnu.

  • Отделка: высококачественный ремонт и отделка, окончательная отделка, паркетный пол
  • Оборудование: встроенная кухня, духовка, посудомоечная машина, полностью Меблированный, встроенные настенные шкафы, пол с подогревом в ванной комнате, ванна, душ, полотенцесушитель, стиральная машина, пол с подогревом, камин, терраса
  • Планировка: планировка открытого типа, комнаты как изолированные так и проходные, ванная комната и wc раздельно
  • Характеристика здания: пакетные окна, частный дом
  • Местонахождение: поблизости озеро, поблизости канал, поблизости лес, поблизости парк, поблизости школы и детские сады, удобное сообщение общественного транспорта
  • Автостоянка: автостоянка во дворе
  • Коммуникации: газовое отопление, доступен интернет, доступно телевидение
  • Безопасность: доступна сигнализация, закрытый двор
ID номер объекта: 55396

Объект на карте

  • Карта Bing
  • Bing birds eye
  • Карта Openstreet
Dainis Sperga
Dainis Sperga Агент
Связаться с агентом:
  • Распечатать