Izīrē dzīvokli, Liepājas iela 2, Āgenskalns / 600€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Rīga, Kreisais krasts, Āgenskalns
Iela:Liepājas 2
Ēkas tips:Jaunais projekts
Mēbeles:Mēbelēts
Istabas:2
Stāvs:5/6 (ir lifts)
Platība:62 m²
Cena:600 € (9.7 €/m²)
Papildus maksājumi:komunālie maksājumi
Papildus maksājumi vasarā:~70 €
Papildus maksājumi ziemā:~150 €
Minimālais īres termiņš:12 mēneši
Pieejams no:iŠodienas

Īpašuma apraksts

No Novembra sākuma uz īri pieejams saulains divistabu dzīvoklis ar zaļu skatu lieliskā projektā un lokācijā - “Māras dārzos” pie Māras dīķa.
Āgenskalna mīļiem par atrašanās vietu daudz nav jāstāsta. Apkārt ļoti daudz parku, Āgenskalna tirgus, 2km līdz Vecrīgai, visi iespējamie sabiedriskie transporti, tai skaitā autobusa pietura tieši pie mājas, 3 minūšu gājienā ir Rimi. No projekta pa slēdzamiem vārtiņiem ir tieša izeja uz Māras dīķi. Projektā ir pazemes autostāvvieta, kā arī diennakts dzīvā apsardze, slēgta teritorija, bērnu laukumiņš iekšpagalmā, lifts.
Dzīvoklis ir dizainera iekārtots, veidots priekš pasu vajadzībām, ļoti kvalitatīvs. Dzīvoklis atrodas 5. stāvā. Platība 62m2 no kā 2m2 balkons ar skatu uz kokiem. Ļoti plaša un gaiša viesistaba apvienota ar virtuvi (kopā 42m2). Guļamistaba ar ietilpīgu skapi, kurā var ieiet (kopā 14.5m2). Plaša vannasistaba ar vannu. Dzīvoklī ir vairāki iebūvējamie skapji , kur salikt visu jūsu iedzīvi. Virtuvē visa nepieciešamā tehnika (t. sk. trauku mazgājamā mašīna). Guļamistabā ļoti kvalitatīva Nakts Mēbeles divguļamā gulta 1.80m. Dzīvoklis tiek izīrēts ar visām mēbelēm. Ir daudz dažāda veida lampas, ko varat variēt gan izvēloties gaišāku, gan tumšāku apgaismojumu. Virtuves, vannas istabas un palodžu apdarē izmantoti Kalnciema Kvartāla gatavoti masīvkoka apdares elementi. Grīdas segums ir plati ozola masīvkoka dēļi. Ir apsildāmās grīdas vannas istaba un koridorī.

Visi dzīvokļa logi ir vērsti uz dienvidrietumu pusi, kas nodrošina to, ka dzīvoklis ir ļoti saulains un silts Dzīvoklim ir ļoti pārdomāts un ērts plānojums, ārkārtīgi omulīgs ikdienas dzīvošanā.

  • Apdare: stāvoklis ļoti labs, augstvērtīgs remonts un apdare, koka dēļu grīda
  • Aprīkojums: iebūvēta virtuve, cepeškrāsns, trauku mazgājamā mašīna, pilnībā aprīkots/mēbelēts, iebūvēti sienas skapji, siltās grīdas vannasistabā, vanna, dvieļu žāvētājs, veļas mašīna, balkons/lodžija
  • Plānojums: studio tipa
  • Ēkas raksturojums: pakešu logi, jaunais projekts
  • Atrašanās vieta: tuvumā ezers, tuvumā veikali un kafejnīcas, tuvumā skolas un bērnudārzi, ērta sabiedriskā transporta kustība
  • Komunikācijas: pilsētas apkure, pieejams internets, pieejama televīzija, pilsētas ūdens apgāde, pilsētas kanalizācija
  • Drošība: dzīvā apsardze, slēgta kāpņu telpa, slēgta un apsargājama teritorija
Īpašuma ID numurs: 50445

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Žaneta Sarova
Žaneta Sarova Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt