Pārdod dzīvokli, E.Birznieka Upīša iela 10A, Centrs / 137170€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Rīga, Labais krasts, Centrs
Iela:E.Birznieka Upīša 10A
Ēkas tips:Renovēta pirmskara laika māja
Mēbeles:Nemēbelēts
Istabas:2
Stāvs:1/6 (ir lifts)
Platība:63.8 m²
Cena:137 170 € (2 150 €/m²)

Īpašuma apraksts

2-istabu dzīvoklis pilnībā renovētā Jūgendstila Namā!

Jūgendstila nami Ernesta Birznieka - Upīša ielā 10 un 10A celti 1912. gadā pēc Mārtiņa Nukšas projekta un šobrīd pēc pilnas rekonstrukcijas tapuši par jaunu, svaigu un mūsdienīgu dzīvokļu projektu.

Rekonstrukcijas laikā, saglabājot vērsturiskās vertības, ar jaunām, gaišām krāsām un modernu apgaismojumu pilnībā atjaunota un uzlabota fasāde, savukārt atbilstoši visaugstākajām mūsdienu prasībām, ēkām ir nostiprināti pamati un nomainīts jumta segums, kā arī pilnībā nomainītas visas komunikācijas (tostarp kanalizācija, ūdensvadi un siltumapgāde, elektriskie un citi inženiertehniskie tīkli) un nesošie starpstāvu pārsegumi.

Kompleksā ir 56 dzīvokļi un 6 no tiem ir unikāli divstāvu mansarda dzīvokļi ar panorāmas skatu uz pilsētu. Mājokļi tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari, izmantojot augstvērtīgus materiālus no Vācijas un Somijas ražotājiem.

Dzīvokļi ir veidoti tā, lai tie šobrīd kalpotu par ērtu un komfortablu dzīvesvietu jaunajiem saimniekiem un nepieciešamības gadījuma nākotnē īpašnieki varētu, piemēram, izīrēt savu Rīgas centra īpašumu stabila ilgtermiņa ienākuma ieguvei.

Dzīvokļi ir siltināti, ar parketa grīdu no ozola vai oša, nomainītiem koka logiem un uzstādītu ventilācijas sistēmu, firmas "IDEAL" santehniku un gaismas ķermeņiem no Vācijas vadošajām kompānijām. Tāpat mājokļos uzstādītas ugunsdrošas ieejas durvis, ātrgaitas optiskais internets un TV, namrunis, kā arī tiek nodrošināta maksimāli iespējama skaņas izolācija. Ēkās ir pilsētas centralizētā apkure ar termoregulāciju un individuālo skaitītāju katram dzīvoklim, kāpņu telpās ierīkoti “Schindler” firmas lifti.

Būtisksa projekta priekšrocība ir arī lielais pagalms ar 50 autostāvvietām, kas atrodas privātā teritorijā aiz slēgtiem un automatizētiem vārtiem, ko uzmana vairāk nekā 15 drošības kameras.

Ēku komplekss E.Birznieka Upīša ielā 10 atrodas klusā ielā tikai 5 minūšu gājiena no t/c Origo, 10 minūšu gājienā no Vecrīgas un apkārtējiem parkiem un ir ideāli piemērots dzīvei Rīgas centrā.

Fotogrāfijām ir informatīvs raksturs, tās var būt no citiem tajā paša ēkā esošiem dzīvokļiem.

  • Apdare: stāvoklis ļoti labs, augstvērtīgs remonts un apdare, gala apdare, flīžu grīda, parketa grīda, Stāvoklis - remontēts
  • Aprīkojums: uzstādīta santehnika, vanna, gaisa kondicionētājs, gaisa ventilācija
  • Plānojums: istabas gan izolētas gan caurstaigājamas, vannasistaba un wc kopā
  • Ēkas raksturojums: namrunis, pakešu logi, pagalma māja, pirmskara māja, renovēta māja, ir lifts
  • Atrašanās vieta: tuvumā kanāls, tuvumā parks, tuvumā veikali un kafejnīcas, tuvumā skolas un bērnudārzi, ērta sabiedriskā transporta kustība
  • Autostāvvieta: garantēta stāvvieta pagalmā, maksas (Rīgas satiksmes) stāvvieta uz ielas, maksas stāvvieta tuvākajā apkārtnē
  • Komunikācijas: pilsētas apkure ar individuālu skaitītāju, pieejams optiskais internets, pieejama televīzija, pilsētas ūdens apgāde, pilsētas kanalizācija
  • Drošība: metāla durvis, koda atslēga, slēgta kāpņu telpa
Īpašuma ID numurs: 48708

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Anna Gelderiņa
Anna Gelderiņa Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt

Līdzīgi īpašumi