Pārdod dzīvokli, Zeltrītu iela 2, Mārupe / 189000€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Mārupes novads, Mārupe
Iela:Zeltrītu 2
Ēkas tips:Jaunais projekts
Mēbeles:Mēbeles pēc vienošanās
Istabas:4
Stāvs:1/3 (ir lifts)
Platība:127 m²
Cena:189 000 € (1 488.2 €/m²)

Īpašuma apraksts

Tiek pārdots plašs dzīvoklis (88 m2) ar lielu terasi (39 m2) Mārupē, projektā "Vecozolu nami".
Dzīvoklis kas vienlaikus apvieno dzīvi pilsētvidē un dabu, pateicoties lielai aprīkotajai 39 m2 terasei ar skatu uz savie augļu kokiem. (ķirši, plūmes, bumbieri, ābeles). Papildus augļiem no kokiem jūs un jūsu bērni varēsiet baudīt ogas no saviem ogu krūmiem tieši ārpus terases žoga (jāņogas un upenes, ērkšķogas). Terasē varat grilēt un pavadīt laiku kopā ar ģimeni, draugiem.

Dzīvoklis ir aprīkots ar kvalitatīvām oša finierējuma durvīm, Hans Grohe santehniku. Funkcionālā un modernā Cesar rūpnīcas itāļu virtuve ar plīts virsmu un Electrolux cepeškrāsni. Uzstādīts dzeramā ūdens filtrs. Dzīvojamā istabā un guļamistabā ir itāļu mēbeles un zviedru ādas dīvāns. Ripo ražotie iebūvētie skapji ir ar augstas kvalitātes alumīnija profiliem. Dzīvokļa dizains un plānojums tika pārdomāts ērtai atpūtai, ģimenei ar 2 bērniem. Virtuve apvienota ar plašu viesistabu, kopā 39 m2 platībā. Atsevišķa guļamistaba vecākiem, 2 bērnu istabas, 2 vannas istabas (ar vannu un dušu) un saimniecības telpa mazgāšanai un žāvēšanai, kā arī noliktava. Griestu augstums 2,80 - 2,85m.
Visā dzīvoklī ir apsildāmās grīdas, ar iespēju katrā istabā regulēt temperatūru, kas ļauj ietaupīt apkures rēķinus. Dzīvoklis ir labi siltināts, saulains ar logiem uz dienvidrietumiem. Saulainās dienās apkures sezonā uz dienu var atslēgt apkuri. Dzīvoklī ir uzstādīti ūdens un siltuma skaitītāji, kas arī samazina rēķinus.
Ciematā ir 3 bērnudārzi, pārtikas veikals un skaistumkopšanas salons. Skola 5 minūšu gājiena attālumā, sabiedriskā transporta pietura (autobuss, mikroautobuss) 1 min gājienā. Rimi, Maxima, aptieka, tirgus 3 min ar auto.
Kopā ar dzīvokli bonusā tiek piedāvāta autostāvvieta 1 automašīnai un privāts pagrabs 6 m2 platībā.

  • Apdare: augstvērtīgs remonts un apdare
  • Aprīkojums: iebūvēta virtuve, cepeškrāsns, trauku mazgājamā mašīna, pilnībā aprīkots/mēbelēts, iebūvēti sienas skapji, uzstādīta santehnika, siltās grīdas vannasistabā, vanna, duša, dvieļu žāvētājs, veļas mašīna, apsildāmās grīdas, terase, Apsildāmas telpas
  • Plānojums: vannasistaba un wc atsevišķi, telpas gan izolētas gan caurstaigājamas, Noliktavas iespējas
  • Ēkas raksturojums: pakešu logi, spēļu laukums bērniem, jaunais projekts, ir lifts
  • Atrašanās vieta: tuvumā veikali un kafejnīcas, tuvumā skolas un bērnudārzi, ērta sabiedriskā transporta kustība
  • Autostāvvieta: garantēta stāvvieta pagalmā
  • Komunikācijas: gāzes apkure ar individuālu skaitītāju, pieejams internets, pieejama televīzija, pilsētas ūdens apgāde, pilsētas kanalizācija
  • Drošība: metāla durvis, slēgta kāpņu telpa
Īpašuma ID numurs: 54866

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Gatis Eidmanis
Gatis Eidmanis Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt