Pārdod dzīvokli, Augšiela iela 8, Centrs / 58000€

Atrašanās vieta:Rīga, Labais krasts, Centrs
Iela:Augšiela 8
Ēkas tips:Renovēta pirmskara laika māja
Istabas:2
Stāvs:3/6
Platība:29.6 m²
Cena:58 000 € (1 959.5 €/m²)

Īpašuma apraksts

Pārdod divu istabu dzīvokli renovētā jūgendstila ēkā - Grīziņa Nams.

Māja būvēta 1909.gadā pēc arhitekta Edmunda fon Trompovska projekta. Tā atrodas uz Augšielas un A. Deglava ielas stūra, tikai 400 metru attālumā no Grīziņkalna parka.

Lai arī šobrīd vēl aktīvi notiek renovācijas darbi (līdz jūlijam), visi dzīvokļi jau ir sadalīti atsevišķos dzīvokļu īpašumos un pieejami iegādei.

Ēkas renovācijas gaita:
- Pagalma fasāde: renovācija pabeigta;
- Kāpņu telpa: ir pabeigts ēkas demo stāvs, pārējos stāvos darbi vēl turpinās un tiks pabeigti līdz šī gada aprīlim;
- Komunikācijas – norit jauno elektrības pievadu, ūdens, kanalizācijas un apkures stāvvadu izbūves darbi. Tie tiks pabeigti līdz šī gada martam;
- Ielas fasāde un pagalma labiekārtošana tiks pabeigta līdz šī gada jūlijam.

Dzīvoklis tiek pārdots bez apdares, bet ar jaunajiem komunikāciju ievadiem katrā dzīvoklī, lai jaunie īpašnieki to varētu izplānot un iekārtot atbilstoši savām prasībām un vajadzībām. Nepieciešamos remontdarbus varam veikt arī mēs, par to atsevišķi vienojoties.

Papildus ir iespējams iegādāties arī autostāvvietu slēgtā, nožogotā pagalmā, kā arī mantu glabātuves, kuras izvietotas katrā no stāviem.

Sadarbībā ar bankām ir iespēja saņemt bankas līdzfinansējumu dzīvokļa iegādei kopā ar remonta izmaksām līdz pat 85% apmērā, bet izmantojot Altum atbalsta programmu līdz pat 95%.

Tieši pretī Grīziņa Namam atrodas Daugavas stadions, kur tikko ir uzbūvēta jauna hokeja halle un vieglatlētikas manēža. Ir pabeigti arī apkārtnes ielu infrastruktūras darbi, tādejādi radot sakārtotāku un ērtāku vidi.

  • Apdare: nepieciešams kapitālais remonts
  • Atrašanās vieta: tuvumā parks, tuvumā veikali un kafejnīcas, tuvumā skolas un bērnudārzi, ērta sabiedriskā transporta kustība
  • Autostāvvieta: stāvvieta pagalmā, maksas stāvvieta tuvākajā apkārtnē
  • Komunikācijas: pilsētas apkure ar individuālu skaitītāju, pieejams optiskais internets, pilsētas ūdens apgāde, pilsētas kanalizācija
Īpašuma ID numurs: 60813

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Anna Gelderiņa
Anna Gelderiņa Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt

Citi īpašumi šajā adresē

Līdzīgi īpašumi