Izīrē māju, Vārnukroga ceļš, Priedaine / 1200€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Jūrmala, Priedaine
Iela:Vārnukroga ceļš
Istabas:3
Platība:60 m²
Zemes platība:300 m²
Cena:1 200 € (20 €/m²)
Pieejams no:iŠodienas

Īpašuma apraksts

Īrei vasaras sezonā tiek piedāvāta vasarnīca Lielupes krastā. Klusa, gleznaina vieta, priežu mežs, svaigs gaiss un brīnišķīgi saulrieta skati pār upi.

Mājiņā ir dzīvojamā istaba ar virtuves zonu, divas guļamistabas, duša, WC, un plaša terase zem jumta. No terases paveras skats uz upi ar brīnišķīgiem saulrietiem. Vasarnīca ir pilnībā aprīkota dzīvošanai: ir siltā ūdens boilers, aprīkota virtuve, trauki; ar malku kurināma krāsniņa, kurai pieslēgta centrālapkure, ja iestājas vēsāks laiks.

Vasarnīca atrodas vasarnīcu kooperatīva teritorijā. Ērta piekļūšana gan no Jūrmalas šosejas puses caur Priedaini, gan no Babītes. Priedaines dzelzceļa stacija 1,5 km attālumā, Jūrmala 5 km attālumā

Tīrs, svaigs gaiss, priežu mežs un upes tuvums, brīnišķīgas makšķerēšanas un sēņošanas vietas, peldvieta, laivu piestātne un jauki saulrieta skati pār Lielupi.

Īres cena pa mēnešiem: maijā - 1200 eur/mēnesī, no jūnija līdz augustam 1600 eur/ mēnesī, septembrī 1200 eur /mēnesī + par patērēto elektrību. Ir iespējama atlaide, ja īrē visu vasaru.

    Īpašuma ID numurs: 52423

    Īpašums kartē

    • Bing karte
    • Bing bird eye
    • Openstreet Karte
    Ināra Cērpa
    Ināra Cērpa Aģents
    Sazināties ar aģentu:
    • Drukāt