Pārdod māju, Mežnoras iela, Mežaparks / 595000€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Rīga, Labais krasts, Mežaparks
Iela:Mežnoras
Istabas:6
Platība:412 m²
Zemes platība:1200 m²
Cena:595 000 € (1 444.2 €/m²)

Īpašuma apraksts

Pārdodam greznu privātmāju Mežaparkā, slēgtā, apsargātā ciematā. Māja atrodas lieliskā vietā, pie vietējā dīķa, ir nostiprināta krasta josla un izveidota ērta privātā peldvieta un pludmales zona.
Māja pilnībā mēbelēta un labiekārtota, gaumīgs un mūsdienīgs interjers, kvalitatīva apdare un mēbeles, iekopta teritorija. Sarkankoka dēļu grīdas, alumīnija divpakešu logi, ventilācijas un kondicionēšanas sistēma, signalizācija. Plānojums rūpīgi pārdomāts, ērts gan lielām viesu uzņemšanām, gan komfortablai ģimenes dzīvei. Pirmajā stāvā izvietota plaša viesistaba ar izeju uz āra terasi un peldvietu, liela un labi aprīkota virtuve ar ēdamzāli, skaists kabinets ar kamīnu, sanmezgls un saimniecības telpa, kā arī garāža divām a/m.
Otrajā stāvā ir liela viesistaba, galvenā guļamistaba ar savu vannas istabu un garderobi, divas guļamistabas un otra vannas istaba. No viesistabas un guļamistabas ir izeja uz terasi ar skatu uz ūdeni, kur var nesteidzīgi baudīt rīta kafiju vai malkot vīnu.
Teritorija ir apgaismota, automātiskā laistīšanas sistēma un spice, automātiskie vārti.
Ciemata teritorijā regulāri tiek veiktas apgaitas iedzīvotāju drošībai, iebraukšana tikai caur apsardzi. Ciematā ir izeja uz Mežaparka estrādi, tuvumā divi lielveikali un sabiedriskais transports. Lieliska un droša vieta komforta cienītājiem.

    Īpašuma ID numurs: 46819

    Īpašums kartē

    • Bing karte
    • Bing bird eye
    • Openstreet Karte
    Aļona Maļinovska
    Aļona Maļinovska Aģents
    Sazināties ar aģentu:
    • Drukāt