Pārdod māju, Celmiņi, Daudzeses pagasts / 76000€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Jaunjelgavas novads, Daudzeses pagasts
Iela:Celmiņi
Istabas:6
Platība:154 m²
Zemes platība:38300 m²
Cena:76 000 € (493.5 €/m²)

Īpašuma apraksts

Pilsētā dārga apkure? Ir alternatīva - piedāvājumā lielisks lauku īpašums Sēlijas pusē! Pilsētas komforts apvienojumā ar lauku klusumu, mieru un harmoniju pie dabas.

Zemes platība 3.83ha, īpašumā ir 2 nelielas dzīvojamās mājas, liels dīķis (ap 1000m2), koka lapene, neliela šķūnītis (kādreizējā pirtiņa), pagalmā varens ozols, augļu koki, kopts pagalms.

Pilnībā renovēta vecā māja ar kopējo platību 62,1 m2, sastāv no 3 istabām (16, 12 un 15m2), no kurām viena caurstaigājama, virtuves 9m2, dušas telpas, WC. Pamati nostiprināti un atjaunoti, ārsienām jauns apmetums. Ūdens no sava urbuma, krāsns apkure, kanalizācija.

Jaunā māja – 100,6 m2 jaunbūve, kurai ir pilnībā pabeigta iekšējā apdare, bet trūkst ārējās apdares un nav pieslēgta kanalizācija (jāuzstāda bio tvertne vai parastais septiķis). Mājā viss ir jauns un svaigs.

Pirmajā stāvā viena liela istaba ar virtuves zonu (virtuve nav aprīkota), duša, WC, pirts, noliktavas telpa. Otrajā stāvā – liela, ērta halle ar skatu uz dīķi un divas izolētas istabas. Centrālā apkure, ko nodrošina jauns cietā kurināmā katls. Pirmajā stāvā grīdu apsilde, otrajā - radiatori. 200 l karstā ūdens boilers.

Attālums līdz Rīgai 95 km pa asfaltētu ceļu, izņemot pēdējos 2 km, kas ir grunts ceļš.

Īpašums ir gatavs dzīvošanai uzreiz.

    Īpašuma ID numurs: 52437

    Īpašums kartē

    • Bing karte
    • Bing bird eye
    • Openstreet Karte
    Ināra Cērpa
    Ināra Cērpa Aģents
    Sazināties ar aģentu:
    • Drukāt