Pārdod māju, Senču sila iela, Priedkalne / 1250000€

Atrašanās vieta:Garkalnes novads, Priedkalne
Iela:Senču sila
Mēbeles:Mēbelēts un pilnībā aprīkots dzīvošanai
Istabas:8
Platība:740 m²
Zemes platība:3378 m²
Cena:1 250 000 € (1 689.2 €/m²)

Īpašuma apraksts

Tiek pārdota priežu sila ieskauta villa, kas atrodās gleznainajā Baltezera krastā Priedkalnē.

Tieši šo īpašumu īpaši eksotisku padara plašās telpas, pērļu baltais dizains ar dažādajiem gaismu un krāsu akcentiem un elpu aizraujošais skats. Dzīvot kā Holivudas filmās iespējams arī Latvijā. Izbaudiet brīvo atmosfēru, ko rada mājas plašumi, smalki malkojiet aukstus kokteiļus ar draugiem pie baseina vai sarīkojiet BBQ vakaru ar visu ģimeni pie ezera.

Īpašums atrodas slēgtā, apsargājamā teritorijā.
1.stāvā atrodas galvenā ieeja, sanmezgls, garderobe, plaša viesistabas zona, ēdamzona blakus virtuvei, kā arī darba kabinets ar atsevišķu sanmezglu. Mājas unikālo tēlu papildina ēkas plašie logi, kas mijoties ar ekskluzīvo franču apmetumu, LED apgaismojumu un skatu uz ezeru, sniedz neaprakstāmu plašuma izjūtu.
Mājas 2.stāvā - 3 guļamistabas, 2 plašas un ērtas vannasistabas no kurām viena aprīkota ar džakuzi, otra ar plašu, iestiklotu dušu,3 garderobes, plašs gaitenis. No otrā stāva paveras neaprakstāmi skaista dabas ainava - saullēkts un saulriets virs ezera ūdeņiem.
3.stāvā atrodas plaša studio tipa telpa, garderobe, sanitārais mezgls un noliktavas telpa.
Pagrabstāva plānojums ticis veidots izklaides, SPA un sporta zonai. Tajā iekļauta vīnistaba, bāra lete, 2 veidu pirts- Somu un Turku. Tā arī ir ierīkota veļasistaba un siltummezgls. Garāža paredzēta 3 automašīnu novietošanai.

Ēkas koptēla izveidei izmantoti augstvērtīgi materiāli: augstākās kvalitātes sienu un grīdas apdares materiāli, lielas akmens masas flīzes, itāļu virtuves iekārtas. Mājā uzstādīta automatizēta “gudrās mājas” sistēma, centralizēta ventilācijas rekuperācijas sistēma, video un kustības sensoru apsardzes sistēma, zemgrīdas apkure visos mājas stāvos. Viss jūsu komfortam un labsajūtai.

Pagalma terasē ierīkots baseins ar apsildi. Ezera krastā ir izveidota privātā piestātne jahtai, vai ūdensmotociklam ar drošības sistēmu un pievadītiem komunikāciju pieslēgumiem. Īpašuma lepnums- 2 persiku koki, kas ikgadu sniedz bagātīgu augļu ražu. Vakarā pagalms tiek apgaismots ar LED lentām un pagalma lukturiem, padarot īpašumu par paradīzes stūrīti pat tumšākajā vakarā.

Viesu nams ezera krastā tiks aizvietots ar “lounge” zonu, kas sniegs iespēju baudīt mierīgus vakarus un rītus, skatoties uz skaisto ezera krastu. Viesu nama pagrabstāvā ierīkota garāža 3 automašīnām.

Baseina, āra terases, pakāpienu segums ir atjaunošanas procesā.

Lieliska vieta, kur baudīt dabu, klusumu un aktīvo atpūtu, prom no pilsētas steigas un burzmas.

  • Apdare: augstvērtīgs remonts un apdare
  • Aprīkojums: iebūvēta virtuve, iebūvēti sienas skapji, TV, uzstādīta santehnika, siltās grīdas vannasistabā, vanna, duša, dvieļu žāvētājs, baseins, pirts / sauna, gaisa ventilācija, apsildāmās grīdas, terase
  • Plānojums: visas istabas izolētas, vannasistaba un wc kopā
  • Ēkas raksturojums: pakešu logi, spēļu laukums bērniem
  • Atrašanās vieta: tuvumā ezers
  • Autostāvvieta: garāža
  • Komunikācijas: gāzes apkure, pieejams internets, pieejama televīzija, ūdens spice
  • Drošība: pieejama signalizācija, videonovērošana
Īpašuma ID numurs: 54255

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Diāna Līdaka
Diāna Līdaka Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt