Pārdod māju, Ataru ceļš, Ādaži / 360000€

Atrašanās vieta:Ādažu novads, Atari, Ādaži
Iela:Ataru ceļš
Mēbeles:Mēbelēts un pilnībā aprīkots dzīvošanai
Istabas:6
Platība:379 m²
Zemes platība:2505 m²
Cena:360 000 € (949.9 €/m²)

Īpašuma apraksts

Piedāvājam iegādei ērtu un komfortablu ģimenes māju Ādažu novadā, ezera tuvumā. Pirmajā stāvā vējtveris, gaiša viesistaba ar izeju uz āra terasi, labi aprīkota, liela virtuve ar ēdamzonu, viesu guļamistaba un viesu sanitārais mezgls, ofisa telpa, saimniecības telpa, plaša atpūtas zona ar iebūvētu džakuzi vannu un izeju uz pagalmu, garāža, kurā pietiks vietas divām automašīnām. Elegantas kāpnes ved uz mājas otro stāvu, kur izvietas 3 ērtas guļamistabas, no kurām galvenā guļamistaba ir ar savu plašu vannas istabu, garderobes telpu un balkonu, vēl viena vannas istaba. Mājai lieli logi, līdz ar to telpas ir gaišas. Ir dūmvads, līdz ar to iespējams izbūvēt kamīnu. Pirmā stāva dzīvojamā zonā ir augsti – 8 m augsti griesti. Mājas būvniecībā izmantoti kvalitatīvi būvmateriāli. Dzelzsbetona pamati un pārsegumi, dakstiņu jumts, eko vate. Koka pakešu logi. Virtuve aprīkota ar visu nepieciešamo sadzīves tehniku. Gāzes apkure (pirmajā stāvā siltās flīžu grīdas), otrajā stāvā – radiatori, sanitārajos mezglos siltās grīdas (uz elektrību), ūdens spice, vietējā kanalizācija (3 m3 septiķis). Māja tiek pārdota ar iebūvētajām mēbelēm.
Mājai iespējams izbūvēt papildus dzīvojamo zonu ēkas otrajā stāvā. Kā arī ir iespējams pielāgot māju dzīvošanai divām ģimenēm (izbūvēt divas neatkarīgas ieejas mājā).
Zemesgabals ar platību 2505 m2, automātiski vārti, bruģēts iekšpagalms, skaisti iekārtots dārzs. Māja atrodas klusā, priežu ieskautā teritorijā, tuvumā ezers.

  • Apdare: stāvoklis ļoti labs
  • Aprīkojums: iebūvēta virtuve, cepeškrāsns, trauku mazgājamā mašīna, iebūvēti sienas skapji, uzstādīta santehnika, siltās grīdas vannasistabā, vanna, duša, džakuzi, veļas mašīna, terase
  • Ēkas raksturojums: koka pakešu logi, privātmāja
  • Atrašanās vieta: tuvumā ezers, tuvumā mežs
  • Komunikācijas: gāzes apkure, ūdens spice, vietējā kanalizācija
Īpašuma ID numurs: 54739

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Elīna Bīmane
Elīna Bīmane Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt