Pārdod māju, Senču sila iela, Priedkalne / 590000€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Garkalnes novads, Priedkalne
Iela:Senču sila
Istabas:5
Platība:370 m²
Zemes platība:4250 m²
Cena:590 000 € (1 594.6 €/m²)

Īpašuma apraksts

Tiek pārdota skaista savrupmāja Priedkalnē, priežu parkā, tiešā Baltezera tuvumā. Apkārtne ar pārgājienu, riteņbraukšanas takām, pastaigu celiņu pašā ezera krastā. Māja izvietota pabeigtā un apdzīvotā kluba tipa ciematā, izbūvētiem bruģētiem celiņiem, ielu apgaismojumu, diennakts apsardzi, iedzīvotāju drošībai uzbūvētu žogu un caurlaižu sistēmu, piekļuve vienīgi iedzīvotājiem vai viesiem. Izbaudiet šo pasaules klases nomaļo vietu vien 20 minūšu brauciena attālumā no Rīgas. Restorāni, veikali, Golfa klubs tikai desmit minūšu brauciena attālumā. Ciemats izvietots Baltezera krastā, tas ļauj nodarboties ar neskaitāmām aktivitātēm, tostarp makšķerēšanu, supošanu, peldēšanos, pārgājieniem.

Pēc individuāla pasūtījuma art deko stilā veidota bērza koka virtuve, trepes, ornamenti un mēbeles, interjers savu aktualitāti nav zaudējis arī šobrīd. Bērzs padara interjeru gaišu, mājīgu un rada siltu atmosfēru. Vakaros no terases paveras brīnišķīgs saulriets, pateicoties pārdomātam mājas novietojumam attiecībā pret debespusēm. No dzīvojamās istabas, saimnieku guļamistabas un saunas paveras tiešais skats uz ezeru. Lieliska vieta, kur izrauties no steidzīgās ikdienas un atgūt iekšēju mieru priežu meža un ezera krastā.

Māja sastāv no dzīvojamās istabas apvienotas ar virtuvi ar izeju uz terasi, saimnieku guļamistabas ar privātu vannas istabu un plašu garderobi, trīs papildus guļamistabas un papildus vannas istaba, garderobe un plaša garāža ar katlu telpu. Komfortabla izmēra zemes gabals 4250m2 platībā, paredzēts daudz vietas zaļajai zonai, tieša piekļuve ezeram. Mājai gabalam pievadītas pilsētas iznženierkomunikācijas- gāze, elektrība, ūdens, kanalizācija. Ciematam tiek nodrošināta apsaimiekošana.

  • Atrašanās vieta: tuvumā ezers, tuvumā veikali un kafejnīcas, tuvumā skolas un bērnudārzi
  • Komunikācijas: gāzes apkure, pieejams internets, liela elektrības jauda, ūdens spice, vietējā kanalizācija
  • Drošība: dzīvā apsardze, slēgta un apsargājama teritorija
Īpašuma ID numurs: 56310

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Dainis Sperga
Dainis Sperga Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt