Pārdod zemi, Ronīši iela, Kolkas pagasts / 360000€

Atrašanās vieta:Dundagas novads, Kolkas pagasts
Iela:Ronīši
Zemes izmantošanas veids:Jauktai apbūvei
Stāvs:1/1
Platība:36700 m²
Cena:360 000 € (9.8 €/m²)

Īpašuma apraksts

Pārdod unikālu zemes īpašumu pašā jūras krastā, 2 km attālumā no Kolkas raga. Zemes īpašums ar kopējo platību 3,67 ha atrodas Kolkas ciematā, bijušās zivju rūpnīcas teritorijā. Īpašuma sastāvā ietilpst arī Kolkas jaunais mols.

Zivju rūpnīcas ēku drupas ir nojaucamas. Uz zemes gabala pieejama elektrība, centralizēts ūdensvads un centralizēta kanalizācija.

Attālums līdz Rīgas centram - 153 km.

Saskaņā ar 2010. gadā apstiprināto un spēkā esošo Dundagas novada teritorijas plānojumu, zemes īpašums atrodas Jauktas sabiedriskas nozīmes / darījuma teritorijā un Rūpniecības objektu teritorijā.

Savukārt saskaņā ar izstrādē esošo un publiskajai apspriešanai nodoto jauno Dundagas novada teritorijas plānojumu, visa zemes īpašuma platība ir ietverta Jauktas centra apbūves teritorijā (JC1). Šī ir funkcionālā zona, kas atrodas krasta kāpu aizsargjoslā, un to nosaka teritorijai, kurā vēsturiski ir izveidojies plašs jauktu izmantošanu spektrs vai, kas kalpo kā ciema vai apkaimes centrs.

Šajā funkcionālajā zonējumā atļauta dažādu sabiedriskas nozīmes iestāžu, tūrisma un atpūtas iestāžu, kā arī savrupmāju un daudzdzīvokļu māju apbūve.

Rūpnieciskais zonējums šim zemes īpašumam vairs nav paredzēts.

Minimālā jaunizveidojamā zemes gabala platība - 1 ha. Maksimālais apbūves blīvums - 40%. Apbūves augstums - līdz 15 m un līdz 3 stāvi. Palīgbūves augstums nedrīkst pārsniegt 8 metrus.

    Īpašuma ID numurs: 54240

    Īpašums kartē

    • Bing karte
    • Bing bird eye
    • Openstreet Karte
    Edgars Regzdiņš
    Edgars Regzdiņš Aģents
    Sazināties ar aģentu:
    • Drukāt