Pārdod zemi, Gravu iela, Spilve / 150000€

Atrašanās vieta:Babītes novads, Babītes pagasts, Spilve
Iela:Gravu
Platība:1561 m²
Cena:150 000 € (96.1 €/m²)

Īpašuma apraksts

Lieliskā atrašanās vieta ļauj uzbūvēt augstākās klases privātmāju piepilsētā. Attēlos redzamas skices no mājas projekta (406m2), ir saņemta būvatļauja, izstrādāts interjera dizaina un teritorijas ainavas projekts. Projekts iemieso mūsdienīgu dzīvesveidu un izpratni par apkārtējo vidi, ietverot harmonisku dzīvošanu iekštelpās un ārā. Apbūves gabals atrodas klusā meža ielokā 300m no Rododendru parka, klusā strupceļa ielā, ko ieskauj koptas un vērtīgas privātmājas. Ielu apgaismojums un gājēju celiņš līdz pašai mājai. Turklāt golfs, laivošana, boulings, restorāni, veikali un medicīnas iestādes atrodas tikai dažu minūšu brauciena attālumā. Pieejamas visas pilsētas komunikācijas. Rododendru parks, tas ir desmitgades kopts un veidots dabas parks.
Mežs no ziemeļu un parks no dienvidu puses efektīvi izolē zemesgabalu no vēja, kā arī šosejas un vilcienu radītā trokšņa. Ciemā ir privāts bērnudārzs. 10 minūšu gājiena attālumā atrodas 13. un 4. autobusu pietura, dzelzceļa stacija Babīte, 2 veikali, veloceliņš Rīga-Jūrmala.

Paredzētās mājas kopējā apbūves platība: 406 m2
Guļamistabu skaits: 4
Vannas istabu skaits: 3
Atsevišķs kabinets
Garāža 3 automašīnām

Interjera dizaina projekts un projekta vadība, tostarp visu materiālu un aprīkojuma specifikācijas. Ir izstrādāti visu komunikāciju inženiertehniskie projekti. Nepieciešamības gadījumā iespējama projekta korekcija. Ainavu projektēšana un realizācija.

Par nelielu ikgadēju maksu iespējams nomāt papildus meža platību no Rīgas mežiem, tādējādi iespējams palielināt savu teritoriju, kas ļauj iekārtot privātu priežu parku.

  • Atrašanās vieta: tuvumā mežs, tuvumā parks, tuvumā skolas un bērnudārzi, ērta sabiedriskā transporta kustība
  • Komunikācijas: pieejams internets, liela elektrības jauda, pilsētas ūdens apgāde, pilsētas kanalizācija
Īpašuma ID numurs: 54892

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Dainis Sperga
Dainis Sperga Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt