Pārdod zemi, Zaļā iela, Ādažu novads / 550000€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Ādažu novads
Iela:Zaļā
Platība:100000 m²
Cena:550 000 € (5.5 €/m²)

Īpašuma apraksts

32 zemes gabali ciematā “Eduļi”, Garkalne, Ādažu novads.

Reta dzīvojamās un lauku apbūves teritorija gar Gaujas upi, un netālu no autoceļa Baltezers- Alderi - Garkalne.
Zemes gabali ar visām komunikācijām privātmāju celtniecībai - skaistums un miers, ko var iegūt, iegādājoties īpašumu jaunā labiekārtotā ciematā Eduļi gleznainā Gaujas krastā.

Vēl viens pašvaldības noteikts būtisks ciemata pluss - sabiedriskās pludmales un atpūtas laukumu iekārtošana. Upes un kanāla krasti kļūs par parku.

Eduļi atrodas Ādažu pagastā, 11 km attālumā no Rīgas un 3 km no Ādažu centra.

Pašlaik ciematā notiek centralizēto komunikāciju būvniecība, tiks izbūvēti asfaltēti ceļi, iekšējais ciemata apgaismojums.

Piebraukšanas pie zemes gabaliem ir pa vietējo ceļu - Mēness ielu un no valsts autoceļa Baltezers- Gakalne- Āņi.

Nekustamajā īpašumā sastāvā ietilpst 32 zemes vienības vai to daļas, tai skaitā 26 atsevišķi lauku apbūves zemes gabali, 1 lauku apbūves zemes gabala daļa, 3 transporta infrastruktūras (ielas) zemes gabali, 1 dabas teritorijas (dambis) zemes gabals, 1 tehniskās apbūves zemes gabals un 1 zemes gabals gar valsts autoceļu V50.

Zemes gabali ir bez apbūves, īpašumā Mēness iela 13 atrodas vecs koka šķūnis, īpašumos Zaļā iela, Upes iela, Mēness iela – daļēji izbūvētas ielas, īpašumā “Eduļu dambis”- prteplūdu aizsargdambis, īpašumā Eduļi – gāzes regulēšanas punkts. Zemes gabalu teritorijā ir klajumi, dabīgs zāles, krūmāju un lielu koku apaugums.

Zemes gabaliem tuvākajā apkārtnē un pie blakus īpašumiem ir pieejami elektroapgādes tīkli, gāzes apgādes un telekomunikāciju tīkli. Zemes gabalu teritorijā ir daļēji izbūvēti komunikāciju tīkli un atsevišķi elementi.


Izmantošanas veids:
Neapbūvēti zemes gabali plānotajā ciematā “Eduļi”, ar satiksmes un tehniskajai infrastruktūrai, un pretplūdu aizsargdambim paredzētām atsevišķām zemes vienībām (vai daļām). Saskaņā ar Ādažu novada teritorijas plānojumu zemes gabali atrodas Lauksaimniecības teritorija (L), paredzētās ielas – transporta infrastruktūras teritorijā (TR), aizsargdambis un josla gar Gauju – Dabas un apstādījumu teritorijā (DA), meža teritorija (M1).

  • Atrašanās vieta: tuvumā upe, liela autobraucēju plūsma
Īpašuma ID numurs: 55312

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Valters Mančass
Valters Mančass Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt