Pārdod zemi, Traleru iela, Mangaļi / 550000€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Rīga, Labais krasts, Mangaļi
Iela:Traleru
Platība:30122 m²
Cena:550 000 € (18.3 €/m²)

Īpašuma apraksts

Īpašums Rīgas daļā Mangaļsala.

Apkārtni veido jaukta tipa komerciāla un dzīvojamā rakstura apbūve kā arī neapbūvēti zemesgabali un meža zemes. Infrastruktūras objekti (DUS, veikali, kafejnīcas, skola u.c.) ir 500m-7km attālumā.

Zemesgabals nav apbūvēts un ir bez komunikācijām. Lielāko daļu zemesgabalu veido krūmi un skuju koki.
Īpašums atrodas meža teritorijā, priežu mežā, 2 km no jūras un 15 km no Rīgas centra. Īpašumā paredzētās visas pilsētas komunikācijas- gāze, elektrība, ūdens un kanalizācija, telefons, asfaltēti piebraucamie ceļi.
Ir plānota SIA “Rīgas ūdens”centrālo ūdens un kanalizācijas sistēmas izbūve Traleru ielas visā garunā, nodrošinot saistīto pievadu izbūvi daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām.

Pēc jaunā Rīgas teritorijas plānojuma līdz 2030 gadam, zemes gabalam tiek noteikts jauns zonējums - teritorijas (atļautā) izmantošana paredz - Savrupmāju apbūves teritoriju (DzS2), kurai ir noteikts maksimālais apbūves blīvums 20%, un Teritorijas galvenais izmantošanas veids – Sāvrupmājas. Pēc jaunā plānojumā zemes gabalā varētu izveidot apmēram 10-11 atsevišķus zemes gabalus (katra zemes gabala platība nedaudz vairāk par 2000 m2), kā arī tiem nepieciešamo piebraucamo ceļu.

  • Atrašanās vieta: tuvumā jūra, tuvumā kanāls, tuvumā mežs, tuvumā parks, tuvumā veikali un kafejnīcas, tuvumā skolas un bērnudārzi, ērta sabiedriskā transporta kustība, liela autobraucēju plūsma
Īpašuma ID numurs: 55314

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Valters Mančass
Valters Mančass Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt