Pārdod zemi, Rožu iela, Mārupe / 175000€

Atrašanās vieta:Mārupes novads, Mārupe
Iela:Rožu
Zemes izmantošanas veids:Daudzdzīvokļu māju būvniecībai
Platība:2703 m²
Cena:175 000 € (64.7 €/m²)

Īpašuma apraksts

Pārdod zemes gabalu Mārupē ar saskaņotu projektu rindu mājai. Zemes gabala platība 2703 m2. Atrodas starp Rožu un Eglāju ielu, savrupmāju apbūves teritorijā (DzS).

DzS zonējums paredz, ka šajā teritorijā var būvēt 1) savrupmāju (t.sk. dvīņu māju, rindu māju) un tām pakārtotās saimniecības ēkas; 2) Tirdzniecības, pakalpojumu objektus, pirmsskolas izglītības iestādes, veselības aizsardzības un sociālās aprūpes objektus, tūrisma un atpūtas iestādes, sporta būves.

Par projektu – projekts paredz 4 sekciju rindu māju divos stāvos. Vienas sekcijas kopējā platība 205 m2, ko veido dzīvojamā platība ir 142 m2 + garāža + tehniskā telpa + terase un nojume. Atsevišķo sekciju divstāvu dzīvojamo telpu bloku vienu no otra atdala vienstāva tehnisko telpu bloks (garāža, tehnikas novietne, nojume).

Telpu plānojums:
1.stāvs – dzīvojamā istaba, apvienota ar virtuvi, kabinets, sanmezgls, garāža, tehniskā telpa, nojume, terase.
2. stāvs – 3 guļamistabas, garderobe un privātā vannas istaba pie galvenās guļamistabas, kopējā vannasistaba.

Ir elektrības pieslēgums - jauda pietiekama, lai nodrošinātu elektroapgādi rindu mājai. Projektētās komunikācijas: apkure – siltumsūknis „gaiss- ūdens”, telpās siltās grīdas un radiatori; ūdens apgāde un kanalizācija – pieslēgums centralizētajiem ŪK tīkliem. Ērta piebraukšana.

Kad. Nr. 80760071483. Vairāk informācijas pēc pieprasījuma.

    Īpašuma ID numurs: 56873

    Īpašums kartē

    • Bing karte
    • Bing bird eye
    • Openstreet Karte
    Ināra Cērpa
    Ināra Cērpa Aģents
    Sazināties ar aģentu:
    • Drukāt