Izīrē dzīvokli, Jaunā Mežaparka iela 36, Mežaparks / 1250€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Rīga, Labais krasts, Mežaparks
Iela:Jaunā Mežaparka 36
Ēkas tips:Jaunais projekts
Istabas:2
Stāvs:1/3 (ir lifts)
Platība:97.9 m²
Cena:1 250 € (12.8 €/m²)
Papildus maksājumi:apsaimniekošanas maksa; komunālie maksājumi; skaitītāju rādījumi
Drošības depozīts:2000 €
Pieejams no:iŠodienas

Īpašuma apraksts

Tiek izīrēts premium klases 2 istabu dzīvoklis elitārajā projektā "Mežaparka Rezidences". Mēbelēts un gatavs uzņemt savus jaunos iedzīvotājus.
Dzīvoklis ēkas 1.stāvā. Dzīvoklis sastāv no ieejas koridora, dzīvojamās istabas, kura ir savienota ar virtuvi, un no kuras ir izeja uz plašu balkonu, saimniecības telpas un guļamistabas, kurā ir neliela garderobes telpa, kā arī wc ar vannu.
Dzīvokļa platība 78 m2, terase 19.9 m2, kopā 97.9 m2.

Dizaineres Agneses Rudzītes izstrādāts interjers ar augstākās kvalitātes mēbelēm. Virtuves iekārta ar kvalitatīvu visu nepieciešamo sadzīves tehniku.

Reynears alumīnija profilu logu rāmji ar trīs stiklu paketēm un diviem selektīviem stikliem, Termix profilu. Regulējami radiatori un siltās grīdas vannasistabās. Sanmezglos mehāniskās nosūces sistēma ar sadzīves nosūces ventilatoru. Gaisa pieplūde tiek nodrošināt ar ēkas ārsienā iebūvētie lokāliem rekuperatoriem InVENTer. Boen ozolkoka trīsslāņu parkets. Augstas kvalitātes santehnika. Iespēja pieslēgt optisko internetu. Namrunis.

Bruģēti, apgaismoti gājēju celiņi un ielas, izveidotas atpūtas zonas ar soliņiem. Teritorija tiek uzraudzīta 24 h diennaktī.

Individuālie skaitītāj ar attālinātu rādījumu nolasīšanas iespēju. Individuāla gāzes apkures katlu māja, apkures un karstā ūdens nodrošināšanai.

Projekts Mežaparka Rezidences ir viens no vērienīgākajiem dzīvojamo īpašumu attīstības projektiem Baltijas valstīs. Tradicionālais Mežaparks ir papildināts ar jaunu, saulainu un zaļu dzīvojamo rajonu 31 hektāra platībā. Ērta dzīve zaļajā pilsētas daļā, tikai 15 min attālumā no centra!

Pazemes stāvvieta vienai automašīnai.

  • Apdare: augstvērtīgs remonts un apdare, gala apdare, flīžu grīda, parketa grīda
  • Aprīkojums: iebūvēta virtuve, cepeškrāsns, trauku mazgājamā mašīna, pilnībā aprīkots/mēbelēts, iebūvēti sienas skapji, TV, uzstādīta santehnika, siltās grīdas vannasistabā, vanna, dvieļu žāvētājs, veļas mašīna, gaisa kondicionētājs, gaisa ventilācija, balkons/lodžija, terase
  • Plānojums: istabas gan izolētas gan caurstaigājamas, vannasistaba un wc kopā
  • Ēkas raksturojums: ieeja no ēkas fasādes, koka pakešu logi, namrunis, plaši skatlogi, jaunais projekts, ir lifts
  • Atrašanās vieta: tuvumā ezers, tuvumā mežs, tuvumā parks, tuvumā skolas un bērnudārzi, ērta sabiedriskā transporta kustība
  • Autostāvvieta: pazemes autostāvvieta, stāvvieta pagalmā
  • Komunikācijas: gāzes apkure ar individuālu skaitītāju, pieejams optiskais internets, pilsētas ūdens apgāde, pilsētas kanalizācija
  • Drošība: metāla durvis, pieejama signalizācija, koda atslēga, slēgta teritorija, videonovērošana
Īpašuma ID numurs: 56553

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Jānis Lipša
Jānis Lipša Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt