Pārdod dzīvokli, Dzintari, Turaidas iela 110, Dzintari / 101750€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Jūrmala, Dzintari
Iela:Dzintari, Turaidas 110
Ēkas tips:Jaunais projekts
Istabas:2
Stāvs:3 (ir lifts)
Platība:55 m²
Cena:101 750 € (1 850 €/m²)

Īpašuma apraksts

Ekskluzīvs dzīvoklis ar dizainera remontu elitārā projektā "Summertime" Lielupes krastā, 10-15 minūšu gājiena attālumā no jūras. Plašs vienistabu dzīvoklis trešajā stāvā ar skaistu skatu uz upi un pagalmu no logiem un balkona. Virtuve-studija un guļamistaba, vannas istaba kopā ar tualeti, balkons, koridors. Dzīvoklis ir pilnībā mēbelēts un aprīkots ar augstas kvalitātes iekārtām. Saulainā puse, lieli panorāmas logi, plaši balkoni. 

Kopējā platība ir 55 m2. Visas iekārtas Siemens, Grohe santehnika, kvalitatīvi materiāli. Smart TV, internets, veļas mašīna, cepeškrāsns, gaisa kondicionieris. Liels rotaļu laukums pagalmā. Mājas teritorija ir iežogota ar vārtiem no visām pusēm. Videonovērošana. Brīvā autostāvvieta pagalmā iedzīvotājiem. Ir iespēja iegadaties garāžas telpu ar piekļuvi kāpnēm. Teicami kaimiņi. 

Tuvumā (200 m, 3 minūšu gājiena attālumā): bērnudārzs un pamatskola Abelite, pludmale pie Lielupes ar ģērbtuvi, liels lielveikalu TOP, dārzeņu / piena produktu tirgus. 

Kopēji komunālie pakalpojumi attiecībā uz visu (apkope, elektrība, ūdens, apkure): vasarā, pavasarī, rudenī līdz 80e/mēnesī, ziemā līdz 130e/mēnesī. 

    Īpašuma ID numurs: 45831

    Īpašums kartē

    • Bing karte
    • Bing bird eye
    • Openstreet Karte
    Aļona Maļinovska
    Aļona Maļinovska Aģents
    Sazināties ar aģentu:
    • Drukāt