Pārdod dzīvokli, Zasulauka iela 28, Šampēteris / 115000€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Rīga, Kreisais krasts, Šampēteris
Iela:Zasulauka 28
Ēkas tips:Jaunais projekts
Istabas:4
Stāvs:2/2
Platība:57.8 m²
Cena:115 000 € (1 989.6 €/m²)

Īpašuma apraksts

Vēlaties dzīvot mūsdienīgā dzīvoklī, kvalitatīvā mājā, kas atrodas sakoptā pilsētvidē, bet jums nepatīk pilsētas burzma, trokšņi un intensīva satiksme gar māju – tad šis ir piedāvājums tieši jums un to jūs atradīsiet Zasulauka ielā 28.

Piedāvājumā kompakts 4 istabu dzīvoklis jaunā dzīvojamo māju projektā, kas izvietots plašā, slēgtā teritorijā ar savu ābeļdārzu un bērnu rotaļlaukumu, kā arī stāvlaukumu automašīnu novietošanai.
Dzīvoklis atrodas 2.stāvā, B korpusā, kas izvietots gar Aizputes ielu, logi vērsti uz pagalma pusi.
Plānojums - dzīvojamā istaba apvienota ar virtuvi, trīs izolētas istabas, 2 sanmezgli.

Par projektu:

Projektā kopumā ir 4 ēkas (korpusi), 3 no tām daudzdzīvokļu, vienstāvu un divstāvu, bet ceturtā ir atsevišķa māja – dzīvoklis. Katra dzīvokļa plānojums ir individuāls un pārdomāts līdz pat sīkumam. Mājas fasāde un kāpņu telpas noformētas augstā dizaina un kvalitātes līmenī. Ārsienu biezums 1 m, ļoti augsts energoefektivitātes līmenis, griestu augstums no 3,2 m līdz 4,5 m. Pieejamas autostāvvietas, gan zem jumta, gan atvērta tipa.

Pirmā stāva dzīvokļiem ir ar sava zemes teritoriju, kas apmēram vienāda ar dzīvokļa platību. Otrā stāva dzīvokļiem ir ļoti augsti griesti, līdz pat četriem metriem, daži no šiem dzīvokļiem ir izbūvēti LOFT stilā, ar iespēju ierīkot guļamistabu otrajā stāvā.

Projektā ir pieejami 3-istabu un daži 4-istabu dzīvokļi, kas ir piemēroti ģimenēm ar bērniem - katrā no tiem ir divi sanmezgli, rūpīgi pārdomāta virtuves un skapju vislabākā izvietošanas iespēja, kā arī projektā ir liels skaits kompaktu 1-istabas dzīvokļu, kuri ir īpaši izdevīgi izīrēšanai. Šo dzīvokļu apdarei ir izmantoti ikdienas lietošanai īpaši izturīgi materiāli, iebūvētas virtuves un pat pielikti aizkari. Pircējam tik vien kā jāiegādājas dīvāns vai gulta un dzīvoklis ir gatavs īrnieku uzņemšanai.

Zvaniet, lai sarunātu dzīvokļu apskati un izvēlētos sev vispiemērotāko variantu.

  • Apdare: stāvoklis ļoti labs
Īpašuma ID numurs: 51573

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Ināra Cērpa
Ināra Cērpa Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt