Pārdod dzīvokli, Dzintaru prospekts iela 26, Dzintari / 475000€

Atrašanās vieta:Jūrmala, Dzintari
Iela:Dzintaru prospekts 26
Ēkas tips:Jaunais projekts
Mēbeles:Mēbelēts un pilnībā aprīkots dzīvošanai
Istabas:2
Stāvs:1/4 (ir lifts)
Platība:95.4 m²
Cena:475 000 € (4 979 €/m²)

Īpašuma apraksts

Laipni lūgti Park Residence - izsmalcināts un elegants dzīvoklis, kas atrodas jaunajā projektā, Dzintaros. Šī elegantā rezidence piedāvā unikālu dizaina un nevainojamas meistarības apvienojumu.

Pārkāpjot ieejas slieksni var novērtēt interjeru, kas katrā dzīvokļa kvadrātmetrā izceļas ar kvalitāti un ekskluzīvu apdari. Katrs sīkums ir rūpīgi pārdomāts, lai radītu harmonisku un vizuāli satriecošu dzīves telpu.

Dzīvoklis ir ar lielisku plānojumu - priekštelpu, pilnībā aprīkotu virtuvi, kurā visas darba virsmas ir no dabīgā akmens, viesu WC un dušas telpa, saimniecības telpa, funkcionāla viesistaba, plaša guļamistaba, atsevišķa garderobes istaba un vannas istaba.

Kopējo platību veido - dzīvojamā platība 78,5 kv.m. un terase 16,9 kv.m., ir ideāla vieta, kur atpūsties un izbaudīt gleznainos Baltijas jūras, pludmales un priežu parka skatus.


Dzīvoklī ir apsardzes un ugunsdzēsības signalizācija, kondicionieris, siltās grīdas vannas istabā un tualetē.

Viena pazemes autostāvvieta, noliktavas telpa un mēbeles ir iekļautas pārdošanas cenā.

Dzīvojamais komplekss 'Park Residences' atrodas Dzintaros, Dzintaru prospektā 26/28. Četras mūsdienīgas četrstāvu ēkas ar dzīvokļiem, kur viena no galvenajām arhitektoniskajām iezīmēm ir ēku fasādes stiklojums un plašas terases, ar gleznainiem skatiem uz Baltijas jūru, pludmali un priežu parku.

Pludmale atrodas nieka 200 metru attālumā, ļaujot viegli baudīt pludmales skaistumu. Dodies nesteidzīgā 5 minūšu pastaigā uz Jomas ielu un Dzintaru koncertzāli, gremdējoties apkārtnes dzīvespriecīgajā atmosfērā. Rīga ir tikai 30 minūšu brauciena attālumā un lidosta “Rīga” ir ērts 15 minūšu brauciens.

  • Apdare: augstvērtīgs remonts un apdare
  • Aprīkojums: iebūvēta virtuve, trauku mazgājamā mašīna, pilnībā mēbelēts, iebūvēti sienas skapji, duša, dvieļu žāvētājs, veļas mašīna, gaisa kondicionētājs, terase
  • Ēkas raksturojums: namrunis, spēļu laukums bērniem, jaunais projekts
  • Atrašanās vieta: tuvumā jūra, tuvumā mežs, tuvumā parks, tuvumā veikali un kafejnīcas, ērta sabiedriskā transporta kustība
  • Autostāvvieta: pazemes autostāvvieta
  • Drošība: slēgts pagalms, videonovērošana
Īpašuma ID numurs: 58375

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Zane Micāne
Zane Micāne Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt

Līdzīgi īpašumi