Pārdod dzīvokli, Kalnciema iela 32a, Āgenskalns / 255000€

Atrašanās vieta:Rīga, Kreisais krasts, Āgenskalns
Iela:Kalnciema 32a
Ēkas tips:Pirmskara laika māja
Mēbeles:Mēbeles pēc vienošanās
Istabas:5
Stāvs:1/5
Platība:235.2 m²
Cena:255 000 €

Īpašuma apraksts

Tiek pārdots unikāls divu līmeņu dzīvoklis skaistajā un pieprasītajā Āgenskalnā! Šis ir piedāvājums, kuram nav analoga - dzīvoklis ar privātmājas sajūtu.

Dzīvokļa kopējā platība ir 235 m2!
Tā pirmajā beletāžas stāva 147 kvadrātmetros, ievērojot racionālu telpu plānojumu, ir izvietota plaša ieejas halle ar lielu iebūvētu skapi, saulaina viesistaba ar kamīnu un nodalītu, pilnībā aprīkotu virtuvi, trīs izolētas guļamistabas iestiklota plaša lodžija, kā arī divas vannas istabas.

Savukārt dzīvokļa apakšstāvā (88 m2) ir iekārtota fantastiska atpūtas zona ar sporta zāli, kopta elektriskā sauna, baseins, izolēta guļamistaba, kā arī saimnieciskās telpas. Baseins aprīkots ar ūdens filtriem, sildīšanas iekārtām, kas ir lieliskā darba kārtībā.

Dzīvoklis ir pieslēgts gan individuālai gāzes apkurei, gan pilsētas apkurei. Tam ir siltās grīdas (pa flīžu perimetru), kvalitatīva parketa grīda, kamīns. Griestu augstums no 2.9 - 3.2 m. Māju apsaimnieko biedrība.

Stāvvieta pieejama slēgtā ēkas pagalmā.

Klusi un draudzīgi kaimiņi, saulains, zaļš iekšpagalms. Ieeja ēkā ir gan no reprezentatīvās ielas puses, gan no pagalma puses.

Dzīvoklis ir kopts un labi uzturēts. Visa iedzīve un tehnika ir perfektā darba kārtībā.

Dzīvoklis tiek pārdots ar iebūvētām mēbelēm. Pārējās mēbeles - pēc vienošanās.

Dzīvoklis ir ideāli piemērots gan ģimenei, kuri novērtēs privātmājas sajūtu, atrodoties Rīgas centra tuvumā, gan cilvēkiem, kuri vēlas savu profesionālo darbību veikt, neizejot no mājām, tādējādi pielāgojot zemāko stāvu birojam, studijai vai darbnīcai.

Fantastiska atrašanās vieta - sabiedriskais transports viegli pieejams, tuvumā vairāki pārtikas veikali, Āgenskalna tirgus, izglītības un medicīnas iestādes. Centrs sasniedzams 5 minūšu braucienā ar auto, vai 15 minūšu gājienā. Lidosta - 10 minūšu braucienā.

Sīkāka informācija pēc pieprasījuma!
Zvaniet un vienosimies par apskati!

  • Apdare: augstvērtīgs remonts un apdare, flīžu grīda, parketa grīda
  • Aprīkojums: iebūvēta virtuve, cepeškrāsns, trauku mazgājamā mašīna, iebūvēti sienas skapji, uzstādīta santehnika, vanna, duša, dvieļu žāvētājs, veļas mašīna, baseins, pirts / sauna, gaisa kondicionētājs, gaisa ventilācija, apsildāmās grīdas, kamīns, balkons/lodžija
  • Ēkas raksturojums: ieeja no ēkas fasādes, fasādes māja, pirmskara māja
  • Atrašanās vieta: tuvumā veikali un kafejnīcas, tuvumā skolas un bērnudārzi, ērta sabiedriskā transporta kustība
  • Autostāvvieta: stāvvieta pagalmā
  • Komunikācijas: pilsētas apkure ar individuālu skaitītāju, pilsētas ūdens apgāde, pilsētas kanalizācija
  • Drošība: koda atslēga, slēgta kāpņu telpa
Īpašuma ID numurs: 59904

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Elīna Bīmane
Elīna Bīmane Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt