Pārdod māju, Līgatnes iela, Jaundubulti / 890000€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Jūrmala, Jaundubulti
Iela:Līgatnes
Istabas:7
Platība:380 m²
Zemes platība:970 m²
Cena:890 000 € (2 342.1 €/m²)

Īpašuma apraksts

Pirmā jūras līnija.
Divstāvu māja 380m2, zeme 970m2, 6 guļamistabas, 5 vannas istabas.
Piedāvājam ērtai dzīvei pie jūras jaunu, plašu un elegantu māju Jūrmalā, pirmajā līnijā no jūras. Māja atrodas pašā Jūrmalas centrā, tās klusajā daļā, slēgtā un sakoptā teritorijā. Šeit jūs varat izbaudīt Jūrmalas dabu un tās īpašo auru, atpūsties. No tā paveras skats uz piekrastes kāpām un jūru.
Māja ir jaunuzcelta, viss ir pārdomāts, lai būtu ērti dzīvot ģimenei. Apdarē izmantoti tikai augstvērtīgi mūsdienu materiāli - dabīgā ozolkoka dēļu grīda, trīsslāņu koka pakešu logi, dabīgais akmens.
Teritorija ap māju ir skaisti iekopta.
Pirmajā stāvā ir viesistaba ar kamīnu, ēdamistaba ar lielu galdu 12 cilvēkiem un izeju uz terasi, plaša izolēta virtuve ar apaļu galdu, viesu vannas istaba, saimniecības telpa un viesu guļamistaba ar privātu vannas istabu un atsevišķu izeju uz terasi, un ir arī liela garāža 2 automašīnām ar iespēju glabāt velosipēdus, motociklus, sniega motociklu.
Otrajā stāvā ir piecas atsevišķas guļamistabas, trīs vannas istabas, ģērbtuve, saimniecības telpa ar gludināšanas un veļas mazgāšanas telpu, kā arī darba zona. Katrā guļamistabā ir panorāmas logi.

    Īpašuma ID numurs: 48119

    Īpašums kartē

    • Bing karte
    • Bing bird eye
    • Openstreet Karte
    Aļona Maļinovska
    Aļona Maļinovska Aģents
    Sazināties ar aģentu:
    • Drukāt