Pārdod māju, Jaunā, Majori / 350000€

Atrašanās vieta:Jūrmala, Majori
Iela:Jaunā
Mēbeles:Mēbelēts
Istabas:6
Platība:153 m²
Zemes platība:687 m²
Cena:350 000 € (2 287.6 €/m²)

Īpašuma apraksts

Tiek pārdota mājīga, pārdomāta, kompakta privātmāja Majoros. Māja atrodas 10 minūšu gājiena attālumā no jūras, pāris soļi līdz Jomas ielai, klusā un drošā Jūrmalas rajonā. Māja tiek pārdota ar mēbelēm un tehniku, nāc un dzīvo. Māja tika kapitāli remontēta 2013. gadā, interjers tika izstrādāts sadarbībā ar slavenu dizaineru. Māja piemērota 4-5 cilvēku ģimenei.

Plānojums: mājas 1. stāvā atrodas dzīvojamā istaba ar kamīnu, plaša virtuve, saulaina veranda, kabinets, vannas istaba un saimniecības telpa.
2. stāvā izvietotas trīs guļamistabas, vannas istaba un garderobe. Pagalmā atrodas saimniecības ēka ar pirti.
Labiekārtota teritorija ar skaistu dārzu, ir automātiskie vārti, sensori, signalizācija, automātiska zāliena laistīšana.

Pamati – dzelzsbetons;
Ārsienas – gāzbetona bloki/dekoratīvais apmetums;
Jumts – koka spāres ar bitumena plātnes klājumu;
Pārsegumi – koks;
Logu ailas – stiklojums koka rāmī;

Elektroapgāde; aukstā ūdens apgāde un kanalizācija centralizēta (SIA „Jūrmalas ūdens” centrālie tīkli), apkure - mūsdienīgs granulu apkures katls.

Mazpilsētas miers 25min braucienā no Rīgas centra. Tiešā tuvumā Jomas iela, SPA viesnīcas, tenisa korti, restorāni, konditorejas, 5 minūšu izbrauciens ar velosipēdu, un Jūs jau esat pilsētas parkā - īsts mežs, kas pārveidots par labiekārtotu atpūtas telpu ar kafejnīcu, bērnu rotaļlaukumiem, celiņiem velosipēdiem, skrituļdēļiem un skrituļslidām, ar mellenēm un rozā puķu dobēm. Īstā vieta, kur jūsu ģimene varēs justies ērti un droši. Netālu atrodas Dzintaru koncertzāle un Jomas ielas promenāde ar tās īpašo svētku noskaņu. 5 minūšu braucienā no kvartāla atrodas veikals Rimi un Līvu akvaparks.
Pastaigas ar basām kājām pa smilšainu pludmali, izbraucieni ar velosipēdu gar jūras krastu, mūžzaļu priežu ieskauta apkārtne, svaigs jonizēts jūras gaiss, šīs ir dabas dāvanas ko nevar pārvērtēt, dabas dāvanas, kas atjauno prātu un ķermeni.

  • Apdare: stāvoklis ļoti labs, augstvērtīgs remonts un apdare, gala apdare, parketa grīda
  • Aprīkojums: iebūvēta virtuve, cepeškrāsns, trauku mazgājamā mašīna, pilnībā aprīkots/mēbelēts, iebūvēti sienas skapji, siltās grīdas vannasistabā, vanna, duša, dvieļu žāvētājs, veļas mašīna, kamīns
  • Plānojums: istabas gan izolētas gan caurstaigājamas, vannasistaba un wc atsevišķi
  • Ēkas raksturojums: pakešu logi, privātmāja, kultūrvēsturisks piemineklis, renovēta māja
  • Atrašanās vieta: tuvumā jūra, tuvumā upe, tuvumā mežs, tuvumā parks, tuvumā veikali un kafejnīcas, tuvumā skolas un bērnudārzi, ērta sabiedriskā transporta kustība
  • Autostāvvieta: garantēta stāvvieta pagalmā
  • Komunikācijas: autonoms apkures katls, pieejams internets, pilsētas ūdens apgāde, pilsētas kanalizācija
  • Drošība: pieejama signalizācija, slēgts pagalms
Īpašuma ID numurs: 50730

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Dainis Sperga
Dainis Sperga Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt