Pārdod māju, Dārza iela, Ādaži / 299000€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Ādažu novads, Ādaži
Iela:Dārza
Istabas:8
Platība:539 m²
Zemes platība:2426 m²
Cena:299 000 € (554.7 €/m²)

Īpašuma apraksts

Piedāvājumā plaša un komfortabla privātmāja ar lielu teritoriju pašā Ādažu centrā. Ēkas koncepcija pilnībā atbilst apzīmējumam – mana māja ir mana pils. Tur ir viss nepieciešamais gan ikdienas vajadzībām, gan darbam, gan atpūtai, kas ir īpaši svarīgi mūsdienu situācijā. īr terase 52m2, zemes platība 2426 m2.

1.Stāvā atrodas garāža, halle ar stiklotu sienu un izeju uz dārzu, pilnībā aprīkota virtuve (30m2), plaša dzīvojamā istaba, oranžērija (20m2), atpūtas telpa ar biljarda galdu, sauna, duša, divas tualetes, baseina telpa (82 m2), un saimniecības telpas – kurtuve ar 2 gāzes katliem, veļas mazgātava, telpa ūdens attīrīšanas iekārtām, terase (52 m2).

2. stāvā atrodas halle ar virsgaismām (stiklots jumts), 2 guļamistabas, bērnu istaba, kabinets, atpūtas telpa, garderobe, vannas istaba, tualete.

3. stāvā – telpa ventilācijas iekārtām

Komunikācijas:
- Individuāla gāzes apkure (2 katli, ko var kombinēt pēc vajadzības);
- Autonoma ūdens apgāde (dziļurbums), ir iespējams pieslēgums pie centralizētiem apgādes tīkliem:
- Vietējā kanalizācija (nosēdakas), ir iespējams pieslēgums centralizētiem apgādes tīkliem;
- Visā māja ir ventilācijas sistēma (piespiedu ventilācija).
- Baseins pilnībā aprīkots ar ūdens attīrīšanas sistēmu un ūdens apsildi.

Ēka nodota ekspluatācijā 2003.gadā.

Teritorija nožogota, labiekārtota un apzaļumota ar dekoratīviem augiem, skujkokiem, iekopts zālājs. Piebraukšana (iekļūšana teritorijā) no 2 pusēm – Dārza ielas un Skolas ielas. Pie iebrauktuvēm bruģēti laukumi.
Īpašums ir izvietots starp 3 ielām, tikai vienā (ziemeļu) pusē tas robežojas ar 2 kaimiņu īpašumiem. Apkārtnē – privātmājas, kluss rajons, bez caurbraucošas satiksmes.

Teicami attīstīta infrastruktūra. Līdz Rīgas centram 25 km. Tuvumā (līdz 2 km attālumam) atrodas izglītības un veselības aprūpes iestādes, pārtikas lielveikali, (t/c “Apelsīns” tikai 500 m attālumā), sadzīves pakalpojumu iestādes, DUS.

Zvaniet, lai vienotos par īpašuma apskati.

  • Apdare: stāvoklis ļoti labs, gala apdare, parketa grīda
  • Aprīkojums: iebūvēta virtuve, trauku mazgājamā mašīna, pilnībā mēbelēts, iebūvēti sienas skapji, džakuzi, pirts / sauna, gaisa ventilācija, kamīns, terase
  • Atrašanās vieta: tuvumā upe, tuvumā veikali un kafejnīcas, tuvumā skolas un bērnudārzi, ērta sabiedriskā transporta kustība
  • Autostāvvieta: garāža
  • Komunikācijas: gāzes apkure ar individuālu skaitītāju, ūdens spice
  • Drošība: slēgts pagalms
Īpašuma ID numurs: 51089

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Ināra Cērpa
Ināra Cērpa Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt