Pārdod māju, Viktorijas iela, Dzintari / 550000€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Jūrmala, Dzintari
Iela:Viktorijas
Mēbeles:Mēbelēts un pilnībā aprīkots dzīvošanai
Istabas:9
Stāvs:2/2
Platība:477 m²
Zemes platība:1190 m²
Cena:550 000 € (1 153 €/m²)

Īpašuma apraksts

Piedāvājam pārdošanai brīnišķīgu īpašumu, kas sastāv no jaunas kapitāla celtniecības mājas, kas veidota labākajās Jūrmalas arhitektūras tradīcijās, kā arī mājīga viesu nama.
Īpašumam ir laba atrašanās vieta. Klusa un skaista vieta. Tikai aptuveni 600 metri līdz Jomas ielai, Dzintaru kompleksam un jūras piekrastei, kā arī aptuveni 300 m līdz Lielupes upei.
Labiekārtots zemes gabals ar kopējo platību 1190 kv.m. ar priedēm, kas apstādītas pa perimetru ar tūjām, augļu kokiem dārzā un atpūtas zonu, kas izolēta no zinkārīgo acīm. Ir arī bērnu rotaļu laukums.
Galvenās mājas kopējā platība 326 kv.m. Mājā ir 6 istabas (4 guļamistabas + saimniecības telpas). Pirmajā stāvā: halle / ieejas zāle, plaša dzīvojamā istaba (kur ir uzstādīts kamīns) apvienota ar virtuves zonu un izeja uz terasi, viesu guļamistaba ar izeju uz terasi, vannas istaba ar dušu, ģērbtuve, saimniecības telpa / veļas istaba , garāža divām automašīnām.
Otrajā stāvā: trīs guļamistabas (divām guļamistabām ir savas plašas ģērbtuves un izeja uz terasi) un plaša vannas istaba.
Māja celta no ķieģeļiem, siltinātas sienas, dabīgā koka fasāde, dzelzsbetona grīdas. Gāzes apkure.

Viesu nama platība 151 kv.m.
Viesu namā: dzīvojamā istaba, guļamistaba, virtuve ar zonu ēdiena gatavošanai uz atklātas uguns, atpūtas telpa, malkas pirts, divas dušas, vannas istaba, saimniecības telpas, terase. Galvenais celtniecības materiāls ir koks.
Lielisks un kvalitatīvs nekustamais īpašums Jūrmalā ar pozitīvu enerģiju gan pastāvīgai dzīvesvietai, gan brīnišķīgai atpūtai visai ģimenei vasaras sezonā.

Zemes gabals 1190 kv.m. Galvenās mājas kopējā platība 326 kv.m.
Stāvi: 2 stāvi
Istabu skaits: 6
Guļamistabu skaits: 4
Vannas istabu skaits: 2
Viesu nama kopējā platība 151 kv.m.

  • Apdare: stāvoklis ļoti labs, augstvērtīgs remonts un apdare
  • Aprīkojums: iebūvēta virtuve, cepeškrāsns, trauku mazgājamā mašīna, vanna, duša, veļas mašīna, pirts / sauna, kamīns, terase
  • Atrašanās vieta: tuvumā jūra, tuvumā upe, tuvumā mežs, tuvumā veikali un kafejnīcas, ērta sabiedriskā transporta kustība
  • Autostāvvieta: garāža
  • Komunikācijas: gāzes apkure, pieejams internets, pieejama televīzija, pilsētas ūdens apgāde, pilsētas kanalizācija
Īpašuma ID numurs: 53138

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Žaneta Sarova
Žaneta Sarova Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt