Pārdod māju, Strēlnieku prospekts iela, Jaundubulti / 470000€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Jūrmala, Jaundubulti
Iela:Strēlnieku prospekts
Mēbeles:Mēbelēts un pilnībā aprīkots dzīvošanai
Istabas:7
Stāvs:2
Platība:320 m²
Zemes platība:900 m²
Cena:470 000 € (1 468.8 €/m²)

Īpašuma apraksts

Tiek pārdotas divas skaistas mājas Dubultos, Strelnieku prospektā, Jūrmalas vēsturiskajā centrā.
Māju kopējā platība 320 m2, tai skaitā 36 m2 - balkons un terase. Labiekārtots, skaisti iekopts zemes gabala - 900 m2. Īpašumu ieskauj skujkoku mežs. Līdz jūrai tikai 300 metri.
Abas mājas celtas 2003. gadā, kapitālais remonts veikts 2008. gadā. Mājas ir lieliskā stāvoklī, aprīkotas ar kvalitatīvu santehniku, modernu sadzīves tehniku, pilnībā mēbelētas. Mājās ir atsevišķas telefona un interneta līnijas, pieslēgta satelīttelevīzija. Visas pilsētas komunikācijas. Uzstādīti ūdens filtri. Mājā ir klimata kontrole (gudrās mājas sistēma). Visu māju gaiteņos, virtuvē un vannas istabās ir apsildāmās grīdas, pārējās telpās ir masīvkoka dēļu grīdas. Abās mājās ir kamīns. Augstie griesti. Mājai ir papildus izejas uz pagalmu. Terase uz kuru var iziet no ēdamistabas. Video domofons. Astoņas āra diennakts videonovērošanas kameras ar vairāk nekā mēneša ierakstu un iespēju attālināti pieslēgties jebkurā pasaules vietā.
Divstāvu dzīvojamā ēka 223 m2 (dzīvojamā platība 186 m2):
1. stāvā - priekšnams, viesistaba ar kamīnu, virtuve, ēdamistaba, atpūtas telpa, ģērbtuve, vannas istaba ar vannu, terase.
2.stāvā - kabinets, trīs guļamistabas, vannas istaba ar dušas kabīni, balkons.

Viesu māja (98 m2) ar pirti, atpūtas telpu un garāžu (kuru iespējams pārveidot par istabu ar atsevišķu ieeju 42 m2, visi materiāli iegādāti). Ieejas halle, kamīnzāle, malkas pirts, sanmezgls ar dušu, virtuve - ēdamistaba, visas grīdas apsildāmas. Garāža 2 automašīnām ar automātiskajiem vārtiem.

Teritorija iežogota ar jaunu koka žogu. Lieliski kaimiņi. Automātiskie vārti ar tālvadības pulti. Gājēju un braucamā zonas ir nobruģētas. Lieliska ainava, zālieni, dekoratīvie un dārza augi. Īpašumu ieskauj gadsimtiem vecas priedes un egles. Blakus liels priežu mežs. 5 minūšu pastaigas attālumā Jaundubultu pludmale.
Tuvākajā apkārtnē daudzi veikali, kafejnīcas, restorāni, tirgus, sporta komplekss, veloceliņi, peldbaseini, tenisa korti, baznīca, skolas un bērnu mākslas centrs. Blakus sabiedriskā transporta pietura, 7 minūšu gājiens līdz vilciena stacijai.

  • Apdare: augstvērtīgs remonts un apdare, flīžu grīda, koka dēļu grīda
  • Aprīkojums: klimata kontrole, kamīns, terase, biroja telpas
  • Ēkas raksturojums: privātmāja
  • Atrašanās vieta: tuvumā jūra, tuvumā mežs, tuvumā veikali un kafejnīcas, tuvumā skolas un bērnudārzi, ērta sabiedriskā transporta kustība
  • Autostāvvieta: garāža, stāvvieta pagalmā
  • Komunikācijas: gāzes apkure, pieejams internets, pieejama televīzija, pilsētas ūdens apgāde, pilsētas kanalizācija
  • Drošība: videonovērošana
Īpašuma ID numurs: 57012

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Gatis Eidmanis
Gatis Eidmanis Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt