Pārdod māju, Jūras iela, Piņķi / 319000€

Atrašanās vieta:Babītes novads, Babītes pagasts, Piņķi
Iela:Jūras
Istabas:4
Platība:147 m²
Zemes platība:700 m²
Cena:319 000 € (2 170.1 €/m²)

Īpašuma apraksts

Piedāvājumā pavisam jauna, mūdienīga privātmāja ar trīs guļamistabām Piņķos, ideāla atrašanās vieta starp Rīgu un Jūrmalu. Māja atrodas dažu soļu attālumā no Jūrmalas golfa kluba.

Izkartojums: pirmajā stāvā divas bērnu guļamistabas, dzīvojamā istaba apvienota ar virtuvi ar izeju uz terasi, kā arī vannas istaba un katla telpa. Mājas otrajā stāva ir saimnieku guļamistaba ar privātu vannas istabu un garderobi, ir izeja uz balkonu no kurās pavērās skāts uz golfa laukumu. Kopēja dzīvojamā platība 88 m2. Visā mājā ir apsildāmās grīdas, ātrgaitas optiskais internets, rekuperācijas sistēma. Privātmāja pārdodas ar iebūvētam mēbelēm, visu nepieciešamo sadzīves tehniku, uzstādītām žalūzijām, aizkariem, gaismas ķermeņiem.
Visas komunikācijas ir centralizētās - pilsētas ūdens un kanalizācija, 3-fāžu elektrības pieslēgums, gāzes pieslēgums. Ir vieta vairākām automašīnām.
Teritorija ir iekopta un apzaļumota ar zālāju un tūjām gar žogu.
Ciematā ir privāta apsaimniekošana, apsardze un video novērošana.

Ciematā ir vairākas skolas: Babītes vidusskola, International School of Latvia, King’s College Latvia, Exupery International School. Tuvumā ir Golfa laukums Jurmala Golf Club, Inbox ledus halle, jāšanas centrs, sporta kompleksi ar diviem peldbaseiniem, divām sporta zālēm, iepirkšanās ciemats Via Jurmala Outlet Village, 2 bernudārzi, labiekartoti velosipēdu celiņi, labiekārtoti bērnu rotaļu laukumi, wi-fi sabiedriskajas zonās, ciemata mežaparks, basketbola laukums, futbola laukums, bērnu rotaļu laukumi, pārtikas veikali. Lidosta Rīga 5 min. brauciena attalumā.

  • Aprīkojums: iebūvēta virtuve, pilnībā mēbelēts, TV, balkons/lodžija, terase
  • Atrašanās vieta: tuvumā mežs, tuvumā parks, tuvumā veikali un kafejnīcas, tuvumā skolas un bērnudārzi
  • Komunikācijas: gāzes apkure ar individuālu skaitītāju, pieejams optiskais internets, pilsētas ūdens apgāde, pilsētas kanalizācija
Īpašuma ID numurs: 58802

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte

Īpašuma video

Natālija Vaicahovska
Natālija Vaicahovska Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt