Pārdod māju, Katrīnas iela, Spuņciems / 1175000€

Atrašanās vieta:Salas novads, Salas pagasts, Spuņciems
Iela:Katrīnas
Mēbeles:Daļēji mēbelēts, Tikai iebūvētās mēbeles
Istabas:5
Platība:250 m²
Zemes platība:2500 m²
Cena:1 175 000 € (4 700 €/m²)

Īpašuma apraksts

Elitārais privātmāju ciemats "KAIGAN VILLAS" atrodas uz zemes strēles starp Lielupi un Babītes ezeru – Spuņciemā, nepilnu 15 minūšu braucienā no Rīgas. Teicamā lokācija ļauj izbaudīt klusumu un mieru, vienlaikus saglabājot ātru piekļuvi pilsētas infrastruktūrai Jūrmalā un Rīgā.

250 m2 villa sastāv no divām daļām, ēkas pirmajā līmenī izvietojas neliels dzīvoklis, birojs, vai studija ar savu bruģētu terasi, savukārt otrajā līmenī - vienstāvu villa ar lielu terasi, kas vērsta uz gleznaino Babītes ezeru. Liela priekštelpa ved uz plašu viesistabu ar iebūvētu riekstkoka Leicht Bossa virtuvi un Miele sadzīves tehniku, kas integrēta kopējā KNX viedās mājas sistēmā. Mājā ir 3 guļamistabas, 2 vannas istabas un viesu tualete. Vannas istabu aprīkojumā satiekas, Geberit santehnikas un mēbeļu, un Spāņu Tres vannas istabu aprīkojuma, dizains un modernā funkcionalitāte. Ēkā ir arī vairākas palīgtelpas un tehniskās telpas. Galvenajai guļamistabai ir plaša garderobe ar iebūvētajām mēbelēm un vannas istaba. Stikloto garāžu divām automašīnām iespējams pārveidot par studiju vai kabinetu. Mājas grīdas segumu veido 240 mm plati ozolkoka dēļi, griestu apdarei izmantotas liepas koka redeles un ozolkoka akustiskie paneļi. Flīžu klājumiem izmantotas Porcelanosa inovatīvās flīžu kolekcijas. Villas apkuri nodrošina ģeotermālā apkures sistēma. Ar M-tec systems siltumsūkņiem tiek iegūts optimāls mikroklimats ar minimālām atjaunojamās enerģijas izmaksām. Ventilāciju, kondicionēšanu un siltuma atgūšanu mājā nodrošina Zehnder Group iekārtas. Mājas fasādi veido atklāts betons un dedzināta Sibīrijas lapegle, logiem un fasādei izmantoti Schuco sistēmas un energoefektīvie stiklojumi, villai ir “zaļais jumts” ar automātisko kapilāro laistīšanas sistēmu augiem. Kaigan villas arhitektūru, dizainu un aprīkojumu trijos vārdos var raksturot - moderni, energoefektīvi un tehnoloģiski. Pilns tehniskais apraksts pieejams pēc pieprasījuma.

+ Asfaltēts ceļš līdz maģistrālei
+ Optiskais internets 1 GB/se
+ Videonoverošana
+ Bruģēti ciemata ceļi
+ Sava ciemata ūdensapgāde
+ Eksponēta betona žogs ar puķu dobēm gar ielām
+ Ielu apgaismojums
+ Robežojās ar Babītes ezeru
+ Ir sava iekšējā ūdenstilpne

Projekts ir veidots kā autonoma un pašpietiekama teritorija, ar individuālu ūdensapgādi, kanalizācijas un apkures sistēmu, kurā izmantoti atjaunojamie energoresursi. Jaunāko tehnoloģiju integrācija privātmāju būvniecības procesa ietvaros ir ļoti būtisks KAIGAN VILLAS elements, kas nodrošina ilgtspēju un iedzīvotāju ikdienas labsajūtu.
Babītes ezera krastā tiks izveidota laivu piestātne un privāta pludmale ciemata iedzīvotājiem.

  • Apdare: augstvērtīgs remonts un apdare, flīžu grīda, koka dēļu grīda
  • Aprīkojums: iebūvēta virtuve, trauku mazgājamā mašīna, iebūvēti sienas skapji, uzstādīta santehnika, siltās grīdas vannasistabā, vanna, duša, dvieļu žāvētājs, gaisa kondicionētājs, gaisa ventilācija, terase
  • Atrašanās vieta: tuvumā ezers, tuvumā mežs
  • Komunikācijas: pieejams optiskais internets, ūdens spice, vietējā kanalizācija
  • Drošība: videonovērošana
Īpašuma ID numurs: 60778

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Elīna Bīmane
Elīna Bīmane Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt