Pārdod zemi, Gogoļa iela, Centrs / 580000€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Rīga, Labais krasts, Centrs
Iela:Gogoļa
Zemes izmantošanas veids:Jauktai apbūvei
Platība:1779 m²
Cena:580 000 € (326 €/m²)

Īpašuma apraksts

Zemes gabals / kvartāla daļa tuvā rajonā Rail Baltic topošajai Rīgas centrālajai stacijai.

Tas atrodas kvartālā starp Dzirnavu, Gogoļa un Firsa Sadovņikova ielām ar ielu fasādes līniju līdz pat 180 metriem.

Rīgas pilsētas Būvvalde minētajam zemesgabalam akceptējusi 7 stāvu perimetrālo apbūvi līdz pat 10000 m2 ar panorāmas skatu uz Vecrīgu un Daugavu, ar daudzfunkcionālu pielietojumu atbilstoši investora vēlmēm - viesnīca, daudzdzīvokļu nams, biroju ēka vai ēka ar sabiedrisku funkciju (slimnīca, izglītības iestāde, koncertzāle utml.).

Paralēli iespējai ātri nokļūt Rīgas vilcienu satiksmes centrālajā mezglā, iespējams ātri sasniegt arī Rīgas centrālo autoostu, kā arī Rīgas Starptautisko autoostu. Līdz Lidostai “Rīga” aptuvenais braukšanas laiks 10-15 minūtes.

Zemesgabala tuvumā atrodas Daugavas promenāde gar Salu, Akmens un Vanšu tiltiem, kur kājām var nokļūt līdz pat Rīgas Starptautiskajai pasažieru ostai.

Atbilstoši Rail Baltic projektam, jaunais dzelzceļš šķērsos Daugavu Zemgales tilta Dienvidu sānā, tautas valodā sauktais Dzelzceļa tilts tiks pārbūvēts par gājēju un riteņbraucēju tiltu, nodrošinot tiešo savienojumu Rīgas centram ar Torņkalnu.

Pēc pašreizējā dzelzceļa uzbēruma pilnīgas demontāžas no Daugavas upes līdz pat Dzirnavu ielai, tiks nodrošināts minētā īpašuma tiešais savienojums ar Vecrīgu un Rīgas centru.

Projekts var tikt pabeigts atbilstoši investora vēlmēm un korekcijām.

    Īpašuma ID numurs: 46818

    Īpašums kartē

    • Bing karte
    • Bing bird eye
    • Openstreet Karte
    Jānis Lipša
    Jānis Lipša Aģents
    Sazināties ar aģentu:
    • Drukāt