Pārdod dzīvokli, Miera iela 5, Centrs / 310000€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Rīga, Labais krasts, Centrs
Iela:Miera 5
Ēkas tips:Renovēta pirmskara laika māja
Mēbeles:Mēbelēts un pilnībā aprīkots dzīvošanai
Istabas:4
Stāvs:2/6 (ir lifts)
Platība:100 m²
Cena:310 000 € (3 100 €/m²)

Īpašuma apraksts

Tiek pārdots skaists 4 istabu dzīvoklis renovētā vēsturiskā ēkā.
Ēka Miera ielā 5 ir racionālistiska jūgendstila ēka, kura celta 1912. gadā pēc arhitekta Aleksandra Šmērlinga projekta. Ēka atrodas uz Miera un Maiznīcas ielas stūra.
Ēkā ir veikti renovācijas darbi. Renovācijas procesā atjaunota ēkas fasāde gan no ielas, gan pagalma puses. Atjaunotas ēkas abas kāpņu telpas, veidojot gaišās krāsās un mūsdienīgu, tajā pat laikā saglabājot vēsturisko auru, kā arī atjaunots lifts. Labiekārtots un apzaļumots pagalms, uzstādīts bērnu laukums.

Dzīvokļa kopējā platība ir 100 kv.m. Dzīvoklī ir trīs atsevišķas guļamistabas un liela viesistaba, kas apvienota ar virtuvi. Saimnieku guļamistabai ir sava vannasistaba.
Dzīvoklī veikts ļoti kvalitatīvs kapitālais remonts, kura laikā pilnībā nomainītas grīdas (pīrāgs veidojas no estrich betona 7-9cmm, 18mm saplākšņa un birstēta 21mm bieza un 180mm plata ozola masīvkoka dēļa), elektroinstalācija (t.sk. ikoniska stila gaismu ķermeņi, interjeram pieskaņota gaiši pelēkas JUNG rozetes un slēdži) un visas santehnikas lietas (ūdeņi, kanalizācijas, radiatori, to pieslēgumi, siltās grīdas abās vannas istabās un koridorī). Nauda netika žēlota ne kvalitatīviem materiāliem, ne zinošiem darbu veicējiem. Arī lielāka daļa mēbeles ir speciāli dizainētas un izgatavotas pēc pasūtījuma no augstvērtīgiem materiāliem un furnitūras. Virtuvē viss no BLUM, kompaktlamināta virsmas, Egger PerfectSense fasādes, kvalitatīva iebūvēta sadzīves tehnika (plīts, nosūcējs, cepeškrāsns, ledusskapis, trauku mazgājamā mašīna, smalcinātājs zem izlietnes u.c. pārdomātas detaļas). Vannasistabās Hansgrohe ūdensmaisītāji, Ideal standart matēti podi, PAA silkstone vanna un izlietne, dušā traps.

Zvaniet, lai vienotos par Jums ērtiem apskates laikiem.

    Īpašuma ID numurs: 60836

    Īpašums kartē

    • Bing karte
    • Bing bird eye
    • Openstreet Karte
    Gatis Eidmanis
    Gatis Eidmanis Aģents
    Sazināties ar aģentu:
    • Drukāt

    Līdzīgi īpašumi