Izīrē dzīvokli, Elizabetes iela 39, Centrs / 2500€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Rīga, Labais krasts, Centrs
Iela:Elizabetes 39
Ēkas tips:Jaunais projekts
Istabas:3
Stāvs:6/8 (ir lifts)
Platība:104 m²
Cena:2 500 € (24 €/m²)
Papildus maksājumi:apsaimniekošanas maksa; komunālie maksājumi

Īpašuma apraksts

Tiek izīrēts ekskluzīvs dzīvoklis TAL RESIDENCE, Rīgas pilsētas visrespektablākajā rajonā. Dzīvot galvaspilsētas Klusā centra visskaistākajā daļā starp vēsturiskas nozīmes ēkām, kuras ir iekļautas UNESCO Kultūras fondā, — tā ir īpaša privilēģija.
Īpašā atrašanās vieta un arhitektūras risinājumi, kā arī pazemes stāvvieta ir šī projekta unikālās priekšrocības. Ēkas modernā arhitektūra ar tās atvērtumu un caurspīdīgumu mājas iedzīvotājiem ļauj pa panorāmas logiem un plašajām terasēm baudīt fantastiskus skatus uz kvartāla vēsturiskajām ēkām.

TAL RESIDENCE ir cieņas apliecinājums diženajam ģēnijam, šahistam, rīdziniekam Mihailam Tālam, Rīgas pilsētas tradīcijām un vēsturei. Avantūrisms, kompromisu noraidīšana, pieņemot lēmumus, neizsīkstošs optimisms un enerģija, kas pavadīja Mihailu Tālu viņa dzīves ceļā, kļuva par TAL RESIDENCE radītāju iedvesmas avotu un tika iemiesoti arhitektūras risinājumos.

Māja ir aprīkota ar dizainera izstrādātiem, klusiem, ātriem panorāmas liftiem un slēgtu pazemes autostāvvietu. Visi dzīvokļi ir aprīkoti ar pašām modernākajām ugunsdrošības sistēmām. Iedzīvotāju drošību nodrošina diennakts apsardze: videonovērošanas kameras, domofoni, dzīvokļu pieslēgšana signalizācijai ar izvadi uz apsardzes firmas pulti, piekļuves kartes ar čipiem, automātiskie vārti, kuri atveras, izmantojot tālvadības pulti.

Tiek izīrēts 3-istabu dzīvoklis ar kvalitatīvu un augsta līmeņa apdari. Dzīvoklis sastāv no divām guļamistabām, viesistaba apvienota ar virtuvi un ēdamzonu, divi sanmegli ar vannu un dušu, garderobes telpa. Aizstiklota lodžija un atvērta terase 11,4 m2 platībā.

+ Pie ieejas dzīvā apsardze 24/7.
+ Pazemes autostāvvieta iekļauta nomas maksā.

Komunālie maksājumi vidēji 350 EUR mēnesī+ elelktrības skaitītājs.

  • Apdare: stāvoklis ļoti labs, augstvērtīgs remonts un apdare, gala apdare
  • Aprīkojums: iebūvēta virtuve, cepeškrāsns, trauku mazgājamā mašīna, pilnībā aprīkots/mēbelēts, iebūvēti sienas skapji, siltās grīdas vannasistabā, vanna, duša, veļas mašīna, gaisa kondicionētājs, balkons/lodžija, terase
  • Plānojums: istabas gan izolētas gan caurstaigājamas, vannasistaba un wc atsevišķi
  • Ēkas raksturojums: ieeja no ēkas fasādes, namrunis, fasādes māja, jaunais projekts, ir lifts
  • Atrašanās vieta: tuvumā kanāls, tuvumā parks, tuvumā veikali un kafejnīcas, tuvumā skolas un bērnudārzi, ērta sabiedriskā transporta kustība
  • Autostāvvieta: pazemes autostāvvieta, bezmaksas autostāvvieta
  • Komunikācijas: pilsētas apkure, pilsētas apkure ar individuālu skaitītāju, pieejams optiskais internets
  • Drošība: dzīvā apsardze, slēgta kāpņu telpa, videonovērošana
Īpašuma ID numurs: 45435

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Dainis Sperga
Dainis Sperga Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt

Līdzīgi īpašumi