Pārdod māju, Klinkas iela, Smārdes pagasts / 1700000€

Atrašanās vieta:Engures novads, Smārdes pagasts
Iela:Klinkas
Istabas:12
Platība:1127 m²
Zemes platība:920000 m²
Cena:1 700 000 € (1 508.4 €/m²)

Īpašuma apraksts

Tiek pārdots gaumīgi iekārtots, īsts lauku īpašums Kurzemē, iekopta un kārtīgi apsaimniekota lauku saimniecība ar 92,2Ha aram un meža zemes, un mākslīgu caurteces dīķi. Lauku mājas sastāv no pilnībā atjaunota ēku kompleksa, kas sastāv no saimnieku mājas un viesu mājas, no jauna uzbūvēta saimniecības ēka un pirts. Īpašums ar aizraujošu stāstu un vēsturi, 3 km attālumā no Baltijas jūras piekrastes ar skaistu pludmali. Blakus Ķemeru nacionālajam parkam, 55 km no starptautiskās lidostas Rīga un 10 km no privātā lidostas Jūrmala.

Kopējā zemes platība ir 92,2 ha, kas sastāv no trim savienotiem zemes gabaliem, kas sastāv no 56,05 ha meža, 23,12 ha lauksaimniecības zemes, 1,51 zemes zem ēkām un 3 ha labiekārtots dārzs. Nepieciešamības gadījumā zemi var sadalīt.

Teritorijā ir bruģēti celiņi, apgaismojums, dekoratīvi apstādījumi un dekoratīvie augi, aka, vairāki soliņi un atpūtas vietas, tilti un laipas, piekļūšanai dīķim. Dīķa ar kultivētām zivīm platība ir 1 ha. Restaurējot ēku, tika saglabātas vēsturiskās vērtības, tajā pat laikā ir izbūvēta mūsdienu standartiem atbilstoša infrastruktūra - daudzpakāpju ūdens attīrīšanas sistēma, kuras var darbināt paralēli - dārza apūdeņošanas sistēma, bioloģiskā kanalizācijas sistēma, kā arī neatkarīga ūdens padeve no 120 m dziļurbuma. Īpašumu uzturēšanai un pārvaldīšanai ir arī viss nepieciešamais aprīkojums (traktori, mašīnas, ierīces utt.).
Apzaļumotā un pilnībā labiekārtotā teritorijā atrodas muižas kungu māja (258,5 m2) ar viesistabu, galveno guļamistabu ar vannas istabu un papildu viesu vannas istabu, kā arī plašu ziemas dārzu. Viesu māja (443.7 m2) ar somu pirti, baseinu, kamīnzāli, plašu atpūtas telpu, četrām guļamistabām, divām dušas telpām un divām vannas istabām. Saimniecības ēka (258.9 m2) ar garāžu, noliktavas vietu un darbnīcu. Pirts (15,4 m2 ) un atsevišķa nojume (37,3 m2) uz akmens pamata. Praktiskiem nolūkiem ir divas slēgtas garāžas četrām automašīnām un veļas mazgātava ar gludekli. Ir uzstādītas divas dažādas un neatkarīgas apkures sistēmas, viena ar kurināmā katlu, otra ar malkas apkures katlu.
Visas ēkas ir pilnībā restaurētas un mēbelētas. Numuri ir sakārtoti klasisko vērtību un mūsdienu dizaina un interjera elementu kombinācijā, kas dekorēti no dabīgiem materiāliem. Pārdošanas cenā ietilpst visas ēkās esošās mēbeles, tehniskais aprīkojums un interjera priekšmeti. Īpašums tiek pastāvīgi uzturēts un kopts, tāpēc tas ir labā stāvoklī. Patiesi unikāls īpašums - liela labiekārtota teritorija ar pilnībā atjaunotām ēkām un istabām.
Ēku kopējā platība ir 1127,2 m2.

  • Aprīkojums: iebūvēta virtuve, cepeškrāsns, trauku mazgājamā mašīna, pilnībā aprīkots/mēbelēts, iebūvēti sienas skapji, uzstādīta santehnika, vanna, duša, veļas mašīna, pirts / sauna, kamīns, terase
  • Plānojums: istabas gan izolētas gan caurstaigājamas
  • Ēkas raksturojums: renovēta māja
  • Atrašanās vieta: tuvumā jūra, tuvumā skolas un bērnudārzi
  • Autostāvvieta: garāža, stāvvieta pagalmā
  • Komunikācijas: autonoms apkures katls, liela elektrības jauda, ūdens spice, vietējā kanalizācija
  • Drošība: slēgta teritorija, slēgts pagalms, videonovērošana
Īpašuma ID numurs: 46833

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Dainis Sperga
Dainis Sperga Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt