Pārdod zemi, Saulesmežs Gercīši, Saulesdārzs / 26260€

Atrašanās vieta:Ikšķiles novads, Tīnūžu pagasts, Saulesdārzs
Iela:Saulesmežs Gercīši
Platība:2626 m²
Cena:26 260 € (10 €/m²)

Īpašuma apraksts

Pārdod zemi privātai apbūvei jaunā privātmāju ciematā “Saulesmežs” 3 km no Ikšķiles centra un 20 km no Rīgas centra. Šobrīd ciematā atlikuši pieejami vairs tikai daži gabali.

Katram gabalam ir elektrības un gāzes pieslēgums, piebraucamais ceļš. Var izvēlēties no vairākiem atlikušajiem gabaliem. Zemes gabalu platība no 2500 m2 līdz 2720 m2. Cena 10 eur/m2. Zemes gabaliem skanīgi nosaukumi, tādi kā, „Katrīnas”, „Mīces”, „Āvas”, „Gercīši”, „Lapkalni”.

Ikšķile ir strauji augošs novads netālu no Rīgas. Novada centrs – Ikšķiles pilsēta, kurā ir viss ģimenei nepieciešamais - vidusskola ar jaunu piebūvi sākumskolai, 2 pašvaldības bērnudārzi (jaunais b/d„Čiekuriņš” nodots ekspluatācijā 2018.g. rudenī), Mūzikas un mākslas skola, kultūras nams, estrāde, doktorāts, bibliotēka, veikali, kafejnīcas. Dažādas aktīvās atpūtas iespējas, Daugavas promenāde, plaša peldvieta, kas piemērota atpūtai ar bērniem. 5 km attālumā dabas parks „Zilie kalni” ar lielisku peldvietu -Dubkalnu karjeru, distanču slēpošanas trasi, pastaigu takām.

  • Atrašanās vieta: tuvumā upe
Īpašuma ID numurs: 46465

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Ināra Cērpa
Ināra Cērpa Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt