Izīrē dzīvokli, Sparģeļu iela 8, Centrs / 1100€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Rīga, Labais krasts, Centrs
Iela:Sparģeļu 8
Ēkas tips:Rindu māja
Istabas:3
Platība:110 m²
Cena:1 100 € (10 €/m²)
Drošības depozīts:1100 €

Īpašuma apraksts

Īrei tiek piedāvāta mēbelēta rindu māja pie Ziedoņdārza parka ar augstas kvalitātes apdari un 130 gadu seniem saglabātiem vēsturiskiem elementiem – koka sijām, atsegtām ķieģeļa sienām un vēsturisko fasādi.

Ēku komplekss Sparģeļu ielā 8 saukts arī par Sparģeļu rezidenci ir pilnībā renovēts 2016.-2017.gadā un nodots ekspluatācijā 2017.gadā. Objektā ir autonoma gāzes apkure, katram dzīvoklim ir savs apkures, elektrības un ūdens skaitītājs. Mājas iedzīvotājiem piejams slēgts pagalms, velo novietnes un mantu glabātuves, 30 m attālumā rekonstruētais Ziedoņdārzs ar bērnu rotaļu laukumiem, baseinu, strūklaku, kafejnīcu un suņu pastaigu laukumu.

Rindu mājas kopējā platība ir 110 kvm, pirmajā stāvā atrodas dzīvojamā istaba, virtuves zona, ēdamzona, sanmezgls, noliktavas telpa, priekšnams un terase, otrajā stāvā divas izolētas guļamistabas, plaša vannas istaba ar vannu un atsevišķu dušas kabīni. Mājas apdarē izmantoti kvalitatīvi materiāli, koka parketa grīdas, koka logi un durvis, skaistas vītņu kāpnes, kondicionieri visās istabās un iebūvējamie skapji.

Mēbeles un apgaismojums no pasaulē un Latvijā zināmiem ražotājiem Natisa, BoConcept, Roche Bobois, Zuiver, Fascino, Baudi Design Beds, Dreams Deluxe, Nemo, Ideal Lux, MammaLampa u.c. Māja aprīkota ar augstvērtīgu santehniku un sadzīves tehniku - Axor Citterio un Hansgrohe maisītāji, Villeroy&Boch santehnika un vannas istabas mēbeles un Electrolux iebūvējamā tehnika.

Cena 1200 eur + komunālie (apsaimniekošana ap 130 eur mēn + ūdens + elektrība + apkure pēc skaitītājiem).
Kopā pieejamas trīs rindu mājas, katrai mājai atsevišķa ieeja no slēgta pagalma un sava norobežota terase, kur var malkot rīta kafiju vai baudīt siltos vasaras vakarus.
Automašīnas novietošanas iespējas bezmaksas uz Sparģeļu ielas.

Aģentūras komisija ir 50% apmēra no vienas mēneša īres summas.

  • Apdare: stāvoklis ļoti labs, tikko pēc kosmētiskā remonta, augstvērtīgs remonts un apdare
  • Aprīkojums: iebūvēta virtuve, cepeškrāsns, trauku mazgājamā mašīna, pilnībā mēbelēts, iebūvēti sienas skapji, uzstādīta santehnika, vanna, duša, veļas mašīna, terase
  • Ēkas raksturojums: namrunis, pakešu logi, pagalma māja, rindumāja
  • Atrašanās vieta: tuvumā veikali un kafejnīcas, tuvumā skolas un bērnudārzi, ērta sabiedriskā transporta kustība
  • Autostāvvieta: bezmaksas stāvvieta uz ielas
  • Komunikācijas: gāzes apkure, pilsētas ūdens apgāde, pilsētas kanalizācija
  • Drošība: koda atslēga, slēgta kāpņu telpa, slēgts pagalms, videonovērošana
Īpašuma ID numurs: 41432

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Edgars Ulmanis
Edgars Ulmanis Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt

Līdzīgi īpašumi