Izīrē māju, Jaunkūlu iela, Ādaži / 1500€
Nav pieejams!

Atrašanās vieta:Ādažu novads, Ādaži
Iela:Jaunkūlu
Mēbeles:Mēbelēts un pilnībā aprīkots dzīvošanai
Istabas:4
Platība:110 m²
Cena:1 500 € (13.6 €/m²)
Pieejams no:iŠodienas

Īpašuma apraksts

Ilgtermiņa īrei pieejama jauna, ģimeniska koka karkasa dzīvojama māja Ādažos.
Māja ir pilnībā mēbelēta un gatava savai pirmajai ģimenei ņemot vērā to, ka te neviens vēl nav dzīvojis.

Mājas plānojums: Garderobes telpa, viesistaba, kas ir apvienota ar virtuves zonu, 3 guļamistabas, 2 sanmezgli. Pagalmā izveidota atpūtas vieta un terase.

Mājas aprīkojumā izmantoti kvalitatīvi materiāli un tehnika: Electrolux sadzīves tehnika, Santehnika no Grohe, PAA un Laufen, apkurei ticis izvēlēts moderns, ekonomisks siltumsuknis, gaiss-ūdens. Ziemas aukstākajā mēnesī kopējais elektroenerģijas patēriņš (siltumam+sadzīvei) nepārsniedza 86 euro. Ir pieejama signalizācijas sistēma un ugunsdrošība Jūsu mieram un labsajūtai.

Cenā iekļauta īpašuma apsaimniekošana un komunālie maksājumi, kas nepārsniedz 100 eiro.

Mājai ir ideāli attīstīta infrastruktūra, tuvākajā apkārtnē atradīsiet visu nepieciešamo pilnvērtīgai dzīvei: Ādažos ir nodrošināts ļoti augsts drošības līmenis- veloceliņi, apgaismoti ceļi un trotuāri. Nepilnu 2km attālumā viss nepieciešamais komfortam- sporta zāle, baseins, tenisa centrs, tirgus, restorāni un kafejnīcas, Rimi un citi pārtikas veikali. Tuvumā ir sabiedriskais transports, kas kursē uz abām pusēm, kā arī visas nepieciešamās izglītības iestādes- sākumskolas, vidusskolas, kā arī mūzikas un mākslas skola.

Īpašums robežojas ar viesnīcu Port Hotel , kas ir zināma ar savu plašo piedāvājuma klāstu ikvienam- SPA pakalpojumi, restorāna ēdināšana, biznesa pusdienas un sestdienu muzikālie vakari, kas Jums sniegs iespēju atpūsties bez vajadzības pavadīt laiku “korķos”.

800 metru pastaigā caur mežu iziesiet uz pludmali un 10km attālumā atrodas Jūra. 22km līdz Rīgas centram, 43km līdz Siguldai.

Ideāla vieta visai ģimenei!

  • Apdare: augstvērtīgs remonts un apdare
  • Aprīkojums: iebūvēta virtuve, cepeškrāsns, trauku mazgājamā mašīna, pilnībā mēbelēts, iebūvēti sienas skapji, uzstādīta santehnika, vanna, duša, dvieļu žāvētājs, veļas mašīna, apsildāmās grīdas, terase
  • Plānojums: istabas gan izolētas gan caurstaigājamas, vannasistaba un wc kopā
  • Ēkas raksturojums: pakešu logi, privātmāja
  • Atrašanās vieta: tuvumā jūra, tuvumā ezers, tuvumā mežs, tuvumā veikali un kafejnīcas, tuvumā skolas un bērnudārzi, ērta sabiedriskā transporta kustība
  • Autostāvvieta: stāvvieta pagalmā
  • Drošība: pieejama signalizācija, slēgts pagalms
Īpašuma ID numurs: 52510

Īpašums kartē

  • Bing karte
  • Bing bird eye
  • Openstreet Karte
Diāna Līdaka
Diāna Līdaka Aģents
Sazināties ar aģentu:
  • Drukāt